9. října 2016 • 13:30

Reprezentace se předvede fanouškům. Češi dnes mají otevřený trénink

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímavý zážitek si mohou užít fanoušci českého národního týmu v Ostravě a okolí. Svěřenci Karla Jarolíma se totiž dnes ukážou veřejnosti. Den po utkání v Německu reprezentace naplánovala otevřený trénink. Ten se uskuteční od 18 hodin na vítkovickém stadionu. Vstup je zdarma.



Čeští fotbalisté sice v sobotu dostali příděl na německé půdě, ale už se snaží soustředit na úterní duel s Ázerbájdžánem. Ten nutně potřebují vyhrát. Fanoušci se na něj mohou naladit už dnes.

Otevřený trénink odstartuje úderem šesté hodiny odpolední, brány stadionu se fanouškům otevřou s hodinovým předstihem. „Fanoušci se mohou těšit nejenom na samotný trénink, ale také na soutěže o vstupenky nebo týmové plakáty,“ láká na fotbalový zážitek tiskový mluvčí reprezentace Pavel Pillár.

Cestou si všichni fotbaloví nadšenci budou moci zakoupit lístky na třetí kvalifikační zápas o postup na mistrovství světa proti Ázerbájdžánu. Jeho výkop je naplánován na úterních 20:45 a vstupenky jsou nadále k dostání.

„Pokladny u stadionu budou v neděli otevřeny od 17 do 20 hodin, k dispozici jsou všechny tři cenové kategorie v hodnotě 200, 400 a 600 Kč. Možnost osobního zakoupení vstupenek na pokladnách stadionu budou mít fanoušci také v pondělí od 15 do 19 hodin a následně v den utkání od 16:45 až do výkopu duelu,“ dodal Pillár.


Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud


Články odjinud