20. června 2015 • 21:17

Na noze mám dvě boule, jedu do nemocnice, hlásil smolař Kadlec

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl zářit jako sluníčko, náladu měl ale hodně mizernou. Útočník české jednadvacítky Václav Kadlec totiž nedohrál kvůli zranění sobotní duel na EURO "21" proti Srbsku a netušil, zda ho kotník na šampionátu ještě pustí do hry. "Na noze mám dvě boule, jedu do nemocnice," řekl po utkání pro Českou televizi.



Kadlec, který jaro odehrál v dresu pražské Sparty, vynechal zahajovací duel šampionátu proti Dánsku kvůli trestu. Proti Srbsku ho kouč Jakub Dovalil už ale nasadil do základní jedenáctky a útočník Frankfurtu byl na trávníku vidět.

Nastřelil břevno, bojoval, jenže ve 29. minutě kvůli zranění musel ze hřiště. Situace bolela o to víc, že Kadlece nevyřadil žádný hrubý zákok soupeře, ale smůla. "Běžel jsem a zvrtnul se mi kotník, byl jsem sám, soupeř byl daleko," popsal Kadlec situaci, kdy se zranil.

Češi ovládli duel se Srbskem, vyhráli 4:0
Češi ovládli duel se Srbskem, vyhráli 4:0

Mezi střelce se sice nezapsal, ale z vystoupení na letenském stadionu měl dobrý pocit. "Cítil jsem se dobře, věřil jsem, že budu pro tým prospěšný a snad jsem i byl, takže to bylo fajn. Je dobře, že to kluci dotáhli," těšil se z úspěchu týmu. Z očí mu ale také šlo vyčíst, jak moc jej mrzí zranění.

Při dotazu, jak vidí svou budoucnost na turnaji, se Kadlecova tvář hodně zachmuřila. "Jedu do nemocnice, mám dvě boule na noze, tak uvidíme," netušil český reprezentant, jestli ještě na šampionátu zasáhne do hry.

"Když bude i malá šance, chtěl bych hrát dál. Uvidíme, co ukáže vyšetření. Když tam bude něco natrženého, tak..." nedokončil Kadlec raději myšlenku, že už by si na EURO také nemusel zahrát.

Tohle nečekal nikdo v republice, smál se český hrdina Kliment
Video se připravuje ...

Skalák si protrpěl své: Je to důležitý krok, ale vyhráno nemáme
Video se připravuje ...

Frýdek: Byl to jeden z nejlepších zápasů, co jsme pohromadě
Video se připravuje ...

Hybš: Kliment mě nepřekvapil, vím z Jihlavy, jak pracuje
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud