2. března 2012 • 10:00

Vrba přijal nabídku Slovenska, bude brát 425 tisíc měsíčně

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
27
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský lodivod Pavel Vrba se zase o pořádný kus přiblížil angažmá u slovenského národního týmu. Podle informací portálu sme.sk souhlasil kouč Západočechů s podmínkami, které mu slovenský svaz nabídl: "S panem Vrbou jsme domluveni na podmínkách i pravidlech. Obě strany je akceptují. Teď už záleží jen na Plzni, zda ho uvolní," píše se u našich východních sousedů.



Trenér úřadujícího českého mistra podle médií neměl žádné specifické požádavky, které by bránily dohodě. „Domluvili jsme se velmi rychle. Přijal i naši finanční nabídku," dodal šéf slovenského fotbalu Ján Kováčik.

Jedinou možnou překážkou angažmá tak zůstává postoj plzeňského týmu. „O víkendu hrají se Spartou. Možná počkáme dvě až tři ligová kola. Nemyslím si, že jednání budou jednoduchá a skončí za týden. Udělám vše, abych Vrbu získal," říká Kováčik.

Pavel Vrba se nedávno setkal i s oporami slovenského národního týmu Markem Hamšíkem a Martinem Škrtelem. Podle dostupných informací slovenský svaz nemá při případném krachu jednání s Pavlem Vrbou připravenou žádnou náhradní variantu.

Vrba by si údajně na lavičce reprezentace Slovenska přišel zhruba na polovinu částky, kterou měl jeho předchůdce Vladimír Weiss, což je asi 17 tisíc eur (425 tisíc korun.)

Již dříve se mluvilo i o dalších českých trenérech, kteří by mohli na lavičku reprezentace Slovenska usednout. Byli mezi nimi i bývalý kouč Sparty Jozef Chovanec či trenér Jablonce František Komňacký.

Pavel Vrba s velkým náskokem vyhrál anketu Trenér roku před Jaroslavem Hřebíkem
Pavel Vrba s velkým náskokem vyhrál anketu Trenér roku před Jaroslavem Hřebíkem

Vstoupit do diskuse
27

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud