26. července 2014 • 08:04

Frydrych se výpadku proudu smál: Asi máme moc energie

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Michal Frydrych s Ostravou kuriózně zahájil poslední dvě sezony první fotbalové ligy. Kvůli výpadku elektřiny a osvětlení si v základní sestavě Baníku nedobrovolně prodloužil loňský zápas na Slavii (1:1) i páteční předehrávku na stadionu jiného pražského celku Dukly (0:0).



"Těžko říct, proč se to stalo znova nám. Asi máme moc energie," řekl v žertu Frydrych novinářům po utkání, které bylo přerušeno v 55. minutě.

Zatímco v minulém ročníku v Edenu trvala pauza jen necelou čtvrthodinu a hráči odešli do kabin, na Julisce všichni zůstali na trávníku a znovu mohli hrát až po 45 minutách. Shodou okolností oba duely vedl jako hlavní rozhodčí Michal Paták.

Dukla - Baník: Na Julisce vypadl proud, 45 minut se nehrálo
Video se připravuje ...

"Bylo to dost nepříjemné, ta pauza teď byla hodně dlouhá. My se snažili nějak hýbat, ale celkem jsme ztuhli a stejně se museli znova rozhýbat," prozradil Frydrych. "Nějak jsme to zvládli, dostali se do toho a dohráli to do konce," přidal zadák Baníku.

Se spoluhráči při přerušení přesné informace neměl. "Jen jsme věděli, že kdyby to trvalo déle než hodinu, tak by se musel hrát zápas znova. To by bylo hodně nepříjemné, naštěstí to takhle dopadlo," oddechl si čtyřiadvacetiletý stoper či pravý bek.

Na hřišti ani nepocítil, že se nedohrávalo v ideálních podmínkách poté, co na Julisce naběhla jen zhruba třetina světel. "Mně se zdálo, že už jen jeden (světelný stožár) svítil méně, takže to ani nebylo moc poznat," konstatoval Frydrych.

Vzhledem k vývoji zápasu konečnou remízu bral. "To je náš první bod za tři roky, co tady proti Dukle hrajeme. Dukla měla jednu obrovskou příležitost. My jsme tam měli nějaké náznaky, možná víc než oni. Ale ve finále se nám moc nedařilo, nedotáhli jsme ty situace do konce. Musíme být s bodem spokojeni," dodal ostravský odchovanec.

SESTŘIH: 1. kolo Synot ligy, Dukla - Baník 0:0
Video se připravuje ...

Stadion Juliska se na 41 minut ponořil díky výpadku elektřiny do tmy
Stadion Juliska se na 41 minut ponořil díky výpadku elektřiny do tmy

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud