27. července 2014 • 04:59

Balaj ve Slavii řádí. Tady dám první gól jako za Spartu, věštil přesně

Autor: rjm, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rána pro rudá sparťanská srdce. Útočník Bekim Balaj, který byl do léta hráčem Letenských, po odchodu do Slavie řádí. V sobotu večer vystřelil nesmiřitelnému rivalovi úřadujících mistrů gólem ligovou výhru na půdě Slovácka 2:1 a stal se hrdinou mužstva z Edenu.



Na hřišti Slovácka to sice dlouho vypadalo se Slavií bídně. Byla neškodná v útoku a za to, že prohrávala jen 0:1 mohla děkovat brankáři Hrubešovi. Jenže v posledních dvaceti minutách přišla nečekaná proměna a Pražané dostali domácí tým na lopatky.

Kompletní sestřih: Slovácko - Slavia 1:2
Video se připravuje ...

Po vyrovnání Škody se za chvíli prosadil právě Balaj, jenž dostal parádní přihrávku od střídajícího Pitáka. Zkušený mazák prostrčil posile chytře míč mezi beky a Balaj levačkou trefil mezeru mezi nohama domácího gólmana. Míč se zastavil až v síti a odstartoval „sešívanou radost.“ Ta ještě zesílila poté, co Slavia přežila i díky břevnu závěrečný atak Slovácka a získala tři body za výhru 2:1.

„Je skvělé být v Edenu jako součást Slavie. Přemýšlím pouze o budoucnosti a o Slavii, které ode dneška patřím. Těším se na start ligy. Navíc začínáme na Slovácku a právě tomuto soupeři jsem dal svůj první gól v české lize. Doufám, že se mi tam podaří i první gól v dresu Slavie," prorokoval před zápasem střelec sešívaných.

V dresu Sparty se Balaj po několik sezon snažil prosadit do sestavy, ale neuspěl. A tak se v létě hráč i vedení mistra rozhodlo spolupráci ukončit.

Fanouškům se zrovna nelíbilo, že míří do týmu rivala z Edenu, ale obchod nešlo zastavit a teď budou nejspíš vzteky bez sebe. Mladý útočník vycítil novou šanci ukázat se v české nejvyšší soutěži. Už v přípravě dal za „sešívané“ dva góly a teď jim ukázal i na startu ligy, že nevyhodili peníze nadarmo.

Slovácko - Slavia: Balaj se postaral o vítěznou branku hostů
Video se připravuje ...

Slovácko - Slavia 1:2 - Gól Milana Škody
Video se připravuje ...

Slovácko - Slavia: Domácí tým poslal do vedení přesnou hlavičkou Trávník
Video se připravuje ...

Martin Kuncl (vlevo) ze Slovácka a Milan Škoda ze Slavie ve vzdušném souboji o míč v utkání úvodního ligového kola. Slavia vyhrála 2:1
Martin Kuncl (vlevo) ze Slovácka a Milan Škoda ze Slavie ve vzdušném souboji o míč v utkání úvodního ligového kola. Slavia vyhrála 2:1

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud