Jan Podroužek
28. července 2014 • 04:00

Nešťastník Hroššo: Udělali jsme tam víc chyb, ale já tu největší

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Rozjeli si to na vítězství. Gól libereckého Davida Pavelky lehce přibrzdil nadržené Dynamo při prvním vystoupení v lize po roční pauze. Jenže Slovan zase nováčka ohleduplně vrátil do hry. Chyba brankáře Lukáše Hrošša, který nešikovně podal míč Štěpánu Korešovi do docela jednoduché pozice, Českým Budějovicím pomohla k bodu.



Bylo těsně před koncem poločasu. Pod tlakem byl záložník Liberce Isaac Sackey a při snaze odkopnout míč daleko pryč ho poslal vysoko a nad vlastního brankáře. Hroššo šel do souboje s malým Jakubem Horou a záložník Dynama ho rozhodil alespoň tak, že míč skončil na kopačce Koreše. Gól. 1:1.

„Bylo to špatné rozhodnutí. Moje chyba. Měl jsem to vyrážet, ne chytat,“ vysvětlovat svoje pohnutky při svém zaváhání Hroššo. „Vyčítám si to, ale nemůžu se v tom moc pitvat, za chvíli zase hrajeme pohárové utkání,“ zmínil souboj v Rumunsku ve třetím předkole Evropské ligy s Astrou Giurgiu.

České Budějovice - Liberec: Obrovská chyba hostujícího gólmana Hrošša
Video se připravuje ...

V něm by i přes svou hrubku měl nastoupit. Kouč Samuel Slovák se za něho postavil. „Byla to situace, kterou brankář jasně musí vyřešit. Ale podržel nás při dalších šancích. To se někdy stane, že něco nevyjde, jenže u gólmana je to fatální.“

Akce, ze které Budějovice vyrovnali, byla celá v režii zmatených hostů. „Neshoda obránců, od Isaaca to šlo do výšky a do našeho vápna. Udělali jsme tam víc chyb, ale já asi tu největší,“ kál se Hroššo. „Měli jsme zápas docela pod kontrolou, nebýt té mojí chyby…“

Nováček zkrátka bere Liberci dva body.

Miloš Karišik z Liberce předvedl v Budějovicích několik zákroků na hraně pravidel
Miloš Karišik z Liberce předvedl v Budějovicích několik zákroků na hraně pravidel

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud