27. srpna 2014 • 13:55

Luhový se pustil do Váchy: Je namachrovaný a rozkládá Spartu

Autor: jon, dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Říká věci na rovinu. Tak, jak je cítí, neuhýbá před přímými komentáři. Milan Luhový tentokrát ostře zkritizoval Lukáše Váchu. O sparťanském záložníkovi v článku na svém webu prohlásil, že jde o namachrovaného fotbalistu, kterého by se měl klub zbavit.



Známý fotbalový glosátor o víkendu v televizním přenosu prohlásil, že Slavia, momentálně vedoucí tým ligy, nemá kvalitu na nejlepší pětku tabulky. Teď se Luhový pustil do kritiky pražského rivala Sparty.

Luhovému zejména vadí přístup a výkony záložníka Lukáše Váchy. Na svém webu mluhovy.com uveřejnil článek s titulkem Namachrovaný fotbalista. V něm se věnuje asistentovi kapitána a jedné z hlavních postav letenského celku.

"Sparta Praha zaměstnává osoby, uváděné jako profesionální fotbalisty a trenéry. Problémem Sparty je, že hráči a sportovní vedení nechápou význam profesionální fotbalista a trenér," píše Luhový.

"V případě, že je pravdivá informace, že Lukáš Vácha s Mário Holkem si u trenéra Lavičky vydupali Švejdíka do základní sestavy místo mladého Jakuba Brabce, považuji to za začátek celého rozkladu současné Sparty a skutečnou ukázku antiprofesionalismu," tvrdí Luhový.

Právě sparťanská šestka mu evidentně leží v žaludku. "Zejména Vácha se v poslední době staví do role jakéhosi in profifotbalisty, který je nejlepší, nejhezčí a nejprodávanější produkt v celé Synot lize. Dle mého názoru je to fotbalista, který se neprosadí v zahraničí a v současnosti je rušivým elementem v kabině," volí ostrá slova.

Při přestupu na Letnou přitom vnímal Váchu odlišně. "Lukáš Vácha byl můj favorit, když přišel do Sparty. Dnes je to černá kočka, kterou je potřeba ihned prodat."

Jako příklad, od kterého by se měl Vácha učit, uvádí Davida Lafatu. "David Lafata by měl být vzorem pro všechny jeho spoluhráče. I když se mu nedaří v zápase, tak jsem ho neviděl, že by vypustil zápas. Je to skutečný dříč," chválí.

Sparťanská čtveřice Bořek Dočkal, Lukáš Vácha, Pavel Kadeřábek a Ladislav Krejčí v nových dresech, ve kterých bude mistr hrát venkovní zápasy
Sparťanská čtveřice Bořek Dočkal, Lukáš Vácha, Pavel Kadeřábek a Ladislav Krejčí v nových dresech, ve kterých bude mistr hrát venkovní zápasy

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud