19. prosince 2014 • 20:20

Lavičkovi pomohlo, že uznal nedostatky, říká člen vedení Sparty

Autor: iSport.cz, jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cesty fotbalové Sparty a kouče Vítězslava Lavičky se nakonec nerozešly, ale zjevně k tomu nebylo tak daleko. Člen představenstva klubu Jakub Otava v rozhovoru pro sobotní deník Sport přiznává, že trenéra málem stálo místo jeho hodnocení podzimní sezony po prohře v Bernu.



„Naše pohledy se diametrálně lišily a v první chvíli jsme si řekli, že se vlastně tak zásadně rozcházíme v názorech, že nemůžeme pokračovat ve spolupráci,“ popisuje Otava, co se sparťanskému vedení honilo hlavou po Lavičkových slovech o úspěšném podzimu.

Jakub Otava a Vítězslav Lavička při oslavách titulu. Tahle spolupráce málem skončila... Jakub Otava a Vítězslav Lavička při oslavách titulu. Tahle spolupráce málem skončila...Foto Pavel Mazáč (Sport)
„Tenhle podzim totiž za úspěšný rozhodně považovat nemůžeme, nepostoupili jsme do Ligy mistrů, nepostoupili jsme ze skupiny Evropské ligy a nevedeme ani ligu,“ vysvětluje.

„Trenér dal své prohlášení bezprostředně po zápase, v emocích, ale zpětně bych z toho nedělal vědu. V průběhu minulých dní nám totiž předložil svoje vlastní hodnocení, evidentně si zpětně všechny věci uvědomil,“ přibližuje Otava s tím, že právě podrobná analýza Spartu definitivně přesvědčila o pokračování spolupráce.

Oslovila Sparta zahraničního kouče? Má kouč Lavička pro jaro nějaké ultimátum? Co musí trenér ve hře Sparty zlepšit? Co bylo v jeho analýze?

Velký rozhovor s Jakubem Otavou čtěte v sobotním Sportu!

Hušbauer po vyřazení Sparty: Odchod Lavičky? To bych nechtěl
Video se připravuje ...

Trenér Sparty Vítězslav Lavička smutně opouští hřiště, svůj tým nakonec nemusí
Trenér Sparty Vítězslav Lavička smutně opouští hřiště, svůj tým nakonec nemusí

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud