Michal Koštuřík
27. ledna 2015 • 13:02

Nová posila Klokanů. Gólman Zlámal míří do Bohemians 1905!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Fotbalový brankář Zdeněk Zlámal podle všeho odchytá jarní sezonu v Bohemians 1905! „Klokani“ v honbě za záchranou nejvyšší soutěže chtějí vsadit na zkušenost devětadvacetiletého odchovance Hulína, který se vrací k fotbalu po operaci kolena. V Olomouci už s ním nepočítali, test v polském Lubinu sám ukončil, ale kouč Roman Pivarník mu věří. Jednání by měla být uzavřena dnes vpodvečer. „Znám ho a mám informace, že už je zdravý,“ uvedl pro isport.cz Pivarník.



Bohemians mají k dispozici brankářské trio Milan Švenger (28 let), Jiří Havránek (28) a Petr Dočekal (19). Jasnou jedničkou týmu byl na podzim sparťanský host Švenger, který odchytal patnáct utkání.

Teď však bude muset svoji pozici obhájit, Zlámal je zdatná konkurence. „Nechceme nic podcenit a rádi bychom měli dva plnohodnotné gólmany,“ prohlásil Pivarník, který jednání s bývalou oporou Sigmy vyvolal. Na Hané ho trénoval. „On o příchod k nám zájem má. Teď záleží, jak se dohodne s klubem na podmínkách,“ doplnil.

Jasno bude už dnes. „Odpoledne se to bude řešit,“ potvrdil ředitel klubu Ladislav Valášek. Trenér dá Zlámalovi čas, aby se po dlouhé pauze vrátil na svou předchozí úroveň. „Víme, že měl výpadek, ale v této fázi se o nějaké formě hráčů vůbec nedá mluvit. Poslední zápas odehráli v listopadu. Na to, aby se dostali do formy, mají zimní přípravu,“ nevidí Pivarník problém s gólmanovou nerozchytaností.

Očekávanou posilu už chce vzít na soustředění do Turecka.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud