iSport.cz
30. ledna 2015 • 17:32

Spartu opouští další hráč. Vacek míří na hostování do Boleslavi

Autor: iSport.cz, Stanislav Hrabě
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta oznámila odchod dalšího hráče. Záložník Kamil Vacek bude na jaře hostovat v Mladé Boleslavi. Letenští tak pokračují ve změnách v kádru. Klub už opustili Tomáš Přikryl (hostování Dukla) a Roman Bednář (hostování Příbram). Naopak novými zimními posilami jsou útočník Fabrice Picault, záložník Herolind Shala a brankář Miroslav Miller.

 



Ztráta kapverdského internacionála Mickäela Tavarese a neúspěšné namlouvání Jakuba Rady z Bohemians Praha 1905 už Mladou Boleslav tolik bolet nemusí. Její středovou řadu posiluje sparťanský záložník Kamil Vacek, jenž přichází na půlroční hostování.

Mladoboleslavský trenér Karel Jarolím bude mít pro sobotní utkání proti dánskému Bröndby Kodaň na Atlantic Cupu v portugalském Algarve širší výběr. Bude moc nasadit do hry Kamila Vacka, sparťanského záložníka, který přichází na hostování. „Jsme rádi, že nám ho Sparta uvolnila,“ přiznal mladoboleslavský boss Josef Dufek.

Vyřešit ožehavé místo ve středu zálohy se středočeskému klubu zatím nedařilo. Do australského FC Sydney odešel kapverdský internacionál Mickäela Tavarese, námluvy Jakuba Rady z Bohemians Praha 1905 dopadly neúspěšně. Řešení nabízí Kamil Vacek.

Ten měl už skoro namířeno do Zbrojovky Brno, kam měl původně odejít Tomáš Přikryl, jehož ale při rychlém shánění útočníka odlovila Dukla Praha. Vacek však do Brna příliš nechtěl, dal přednost týmu ze 4. příčky tabulky zajištující účast v pohárové Evropě.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud