Štěpán Filípek
22. května 2015 • 04:59

Chystá se funkcionářský přestup roku: Řebíček láká do Slavie Horníka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nové jméno by se mohlo před novou sezonou objevit v managementu fotbalové Slavie. A ne ledajaké, pěkně třaskavé. Dveře do Edenu zkroušeného neúspěšnými snahami vybřednout z neúspěšných sezon, se otevřely Ivanu Horníkovi. Nynějšího sportovního ředitele Viktorie Žižkov už podle informací Sportu oslovil majitel Slavie Aleš Řebíček.



Takhle už to dál nejde. Něco už se musí stát. Pražská Slavia se chystá na změny, které by měly už poněkolikáté sportovně chřadnoucí klub restartovat. Jedná se o novém (spolu)majiteli a také personálním posílení. První uvažované jméno zní: Ivan Horník!

Vlastník Slavie Aleš Řebíček už o protřelého manažera, ale také jednoho z aktérů velké korupční aféry v roce 2004, stál už loni. „Mám s ním dlouhodobě přátelský vztah. Tohle téma jsme spolu v posledních dvou letech několikrát probírali,“ uvedl Horník pro deník Sport. „Doba na takové angažmá ještě nenastala,“ dodal.

Včera se na téma Slavia odmítl vyjádřit, ale nyní ta „správná“ doba přijít může. Nabídka padla znovu a údajně již došlo ke konkrétním jednání. Pokud by si obě strany plácly, Horník by už měl na starosti personální opatření týkající se hráčského kádru i realizačního týmu a také by za ně nesl odpovědnost. Nemuselo by to přitom nutně znamenat konec stávajícího sportovního ředitele Karola Kisela. Žádná definitivní dohoda však zatím uzavřena nebyla.

Další informace o možném angažmá Ivana Horníka ve Slavii najdete v pátečník deníku Sport

Už nyní si ho můžete přečíst v elektronické verzi ZDE>>>

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Titulní strana pátečního deníku Sport - 22.5. 2015 Titulní strana pátečního deníku Sport - 22.5. 2015Foto Deník Sport

Deník Sport si můžete přečíst i v elektronické podobě Deník Sport si můžete přečíst i v elektronické podoběFoto deník Sport

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud