26. června 2015 • 04:25

Rebel Frydrych chce pryč, Baník mu Slavii zatrhl. Ta ale věří dál

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už měl v ruce nabídku smlouvy, věřil, že kluby se bez problémů domluví. Pak si ale fotbalista Michal Frydrych na webu Baníku přečetl suché oznámení, že nabídku Slavie jeho mateřský klub odmítl. „Překvapilo mě to,“ říká v rozhovoru pro páteční deník Sport Frydrych.



Chce se v kariéře posunout dál. Stoper Baníku Michal Frydrych by nad nabídkou Slavie, která o něho hodně stojí, neváhal, návrh smlouvu se mu prý hodně zamlouval. „Už jsem si myslel, že jednání klubů spějí k dohodě a že přestup je hotový,“ posteskl si.

Jenže pak se na stránkách Baníku objevilo prohlášení, že ho klub nepustí. Frydrych má v Ostravě smlouvu ještě na rok. „Už se chci prostě posunout,“ říká s tím, že ho tahle stopka hodně překvapila. S vedením klubu totiž nemá v současnosti zrovna nejvřelejší vztahy.

Frydrych sice méně nápadně než třeba Milan Baroš, ale přesto dával najevo svůj názor na zimní výměnu trenérů. A prodloužení smlouvy, které mu Baník nabídl, podepsat nehodlá.

Ostrava - České Budějovice: Gól Michala Frydrycha na 3:3
Video se připravuje ...

„Máme o Michala Frydrycha zájem. A skutečnost, že jsme Baníku zaslali konkrétní návrh smlouvy, potvrzuje, že je to zájem velký,“ řekl Sportu manažer Slavie Josef Jinoch, který nepřeceňuje ani vyjádření Baníku na svém webu.

„Víte, pokud zašleme klubu oficiální návrh, očekáváme také oficiální odpověď. Tu zatím nemáme, takže věříme, že jednání o přestupu dopadnou dobře,“ dodává Jinoch.

Rozhovor s Michalem Frydrychem o jeho budoucnosti, vztazích s Baníkem a štědré nabídce Slavie čtěte v pátečním Sportu! Elektronickou verzi si můžete zakoupit ZDE »

Jihlava - Ostrava: Tvrdý Frydrychův šlapák na Jana Klimenta
Video se připravuje ...

Ostrava - Liberec: Gól Michala Frydrycha na 3:3
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud