Jan Malý
28. listopadu 2015 • 23:10

Trenér Boleslavi Jarolím: Byli jsme jaloví, chyběly nápady

Autor: Jan Malý
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen jeden gól dala Mladá Boleslav v tomto ligovém ročníku na domácím stadionu vůbec poprvé. Středočeši se proti Bohemians Praha 1905 v ofenzivě trápili, vytratila se jejich lehkost z předchozích domácích zápasů, a tak s „klokany“ jen remizovali 1:1. V tabulce zůstávají Mladoboleslavští na třetím místě.



„Byli jsme ve finální fázi bohužel jaloví. Některé situace jsme měli řešit trochu jinak. Měli jsme víc ze hry, měli jsme převahu, ale bylo to jen po šestnáctku. Chybělo nám víc nápadů, moment překvapení před šestnáctkou, jako před gólem, který jsme vstřelili,“ litoval boleslavský trenér Karel Jarolím.

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Bohemians 1:1. Nejlepší ligový útok selhal
Video se připravuje ...


Hosté urputně bránili a snažili se vyrážet do rychlých protiútoků. „Myslím, že jsme na to byli připraveni. Bohužel jsme prohrávali, gól padl po naší nedůslednosti,“ zlobil se kouč na situaci, která předcházela brance Milana Jiráska.

Středočeši sice brzy zásluhou Ondřeje Zahustela vyrovnali, ale ladnou hru jako v předchozích domácích zápasech dál nepředváděli. A ještě jim zatrnulo, když Jhon Mosquera v 79. minutě netrefil odkrytou bránu. „To jsme měli i štěstí,“ připustil Jarolím.

Že by se na jeho týmu mohla projevit týden stará porážka v Plzni, odmítl. „To si nemyslím, tam rozhodovaly detaily. Kdybychom měli být špatní z toho, že jsme prohráli v Plzni, to by bylo mrzuté,“ řekl Jarolím.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud