Michal Koštuřík
1. května 2016 • 09:04

Slovácko hledá nového kouče. Psotka to nebude. Co Kalvoda?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo nahradí úspěšného Svatopluka Habance na lavičce Slovácka? Podle informací iSport.cz nedojde na očekávanou variantu s nástupem Zdeňka Psotky, jenž v klubu šéfuje mládeži. Tohle řešení bylo původně prioritou, jenže bývalý olomoucký kouč má od nové sezony převzít mládežnický úsek v mistrovské Plzni! „Je to hotové, po Habancovi to vzít nechtěl,“ uvedl důvěryhodný zdroj.



Takže kdo? Momentálně to nikdo neví. Vedení vybírá z několika kandidátů. Konkurz by mohl vyhrát zkušený Leoš Kalvoda, jenž během podzimu skončil v Olomouci a předtím vedl v nejvyšší soutěži Znojmo. Další možností je Luděk Klusáček, jehož loni v září odvolala Jihlava. Klub zvažuje také posun osmatřicetiletého asistenta Michala Korduly do pozice prvního muže střídačky. Nedávnou oporu týmu však limituje, že dosud nevlastní profi licenci.

Dá se očekávat, že si kouč Habanec vezme do Brna některého z hráčů. Matador Veliče Šumulikoski naopak tutově zůstane, s klubem prodlouží kontrakt o další rok. „Tady už to ukončím,“ oznámil pětatřicetiletý makedonský záložník, který byl v derby se Zlínem vedle Tomáše Rady nejlepší na hřišti. „Fotbal mám rád, a pokud ještě můžu běhat, tak budu hrát. Zatím je to dobré. Myslím, že smlouva je před podpisem,“ informoval. O to, kdo bude Slovácko trénovat, se prý nestará. „Zůstane trenér Habanec ne?,“ nadhodil s úsměvem. To se určitě nestane…

CELÝ SESTŘIH: Slovácko - Zlín 1:1. Derby vítěze nemělo
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud