27. května 2016 • 18:56

Vavruška v Teplicích skončil, možná bude pokračovat u mládeže

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Vavruška už není trenérem Teplic, dnes se dohodl s vedením klubu na rozvázání spolupráce u prvního týmu. Na Stínadlech by však mohl pokračovat v jiné roli. Vavruškův nástupce na lavičce áčka zatím nebyl představen.



„Vedení Teplic se dnes dohodlo s Davidem Vavruškou, že v následující sezoně již nepovede A-mužstvo do ligových bojů. O možnostech dalšího působení v Teplicích s ním bude jednat vedení klubu po jeho návratu z dovolené,“ oznámili Severočeši na oficiálních stránkách.

To znamená, že Vavruška nemusí končit v Teplicích úplně. Teoreticky by mohl převzít juniorský či dorostenecký tým, u kterého skončil před pár dny Lukáš Přerost a v roli asistenta se vydal za Svatoplukem Habancem do Zbrojovky Brno.

Vavruška působil u prvního týmu od léta minulého roku, kdy nahradil Petra Radu. Na úspěchy v Liberci, se kterým vyhrál český pohár, ovšem nenavázal. A do předposledního kola bojoval s teplickým mužstvem o záchranu v nejvyšší soutěži.

Jednání o novém kouči stále probíhají, ovšem představit by ho mohly Teplice brzy. „Výsledky jednání budou známy nejspíše v příštím týdnu,“ informovaly.

Deník Sport před několika dny přinesl zprávu, že nabídku obdržel např. exreprezentační trenér Michal Bílek. Ve hře však byla i jiná jména – třeba Daniel Šmejkal (Sokolov).

TOP 5 gólů Teplic: Potočného gól nadvakrát, i Fillo byl vidět
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud