Jan Vacek
2. července 2016 • 04:59

Přijde Sparta o oporu? Krejčího chce Boloňa, nabízí 80 milionů

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta by mohla na začátku nové sezony přijít o jednu ze svých opor. O služby reprezentačního záložníka Ladislava Krejčího (23) totiž podle informací deníku Sport mocně usiluje Boloňa. Vedení Pražanů je se zástupci italského klubu v intenzivním kontaktu, ve čtvrtek v Praze proběhla velká schůzka obou stran. Dohoda dosud není na stole, oba celky se k ní ale přibližují.



Trenér Sparty Zdeněk Ščasný po úspěšné jarní jízdě Letenských Evropskou ligou, která se zastavila až ve čtvrtfinále, hovořil o tom, že neočekává masivní výprodej opor, které se ukázaly potenciálním zájemcům ve výborném světle. Zároveň ale naznačil, že by jeden či dva hráči mohli tým opustit.

Nyní k tomu má podle informací Sportu nejblíž levý křídelník Ladislav Krejčí , o kterého moc stojí Boloňa. Italský klub, jenž naposledy obsadil 14. příčku v Serii A, talentovaného reprezentanta dlouhodobě sleduje, první zájem o jeho služby projevil už během jara.

„Není žádným tajemstvím, že registrujeme seriózní zájem o některé naše hráče. Vyměňujeme si s kluby své představy, ale nic hotového zatím není,“ konstatuje generální ředitel Sparty Adam Kotalík.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Ve čtvrtek se představitelé obou klubů sešli na velké schůzce v Praze, hlavním tématem debat byly finanční náležitosti případného obchodu. Boloňa za Krejčího nabízí zhruba tři miliony eur (asi 81 milionů korun). Letenští ovšem vidí cenu svého klíčového hráče ještě o dost výš, vyjednávání tak budou pokračovat.

Velké téma o Spartě a možném odchodu Ladislava Krejčího čtěte v sobotním vydání deníku Sport

Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE »

Titulní strana deníku Sport z 2.7. 2016Foto Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud