1. února 2011 • 15:23

Do Liverpoolu jsem nechtěl, šokoval Carroll

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to je síla! Jen pár hodin po stvrzení přestupu Andy Carroll otevřeně přiznává, že do Liverpoolu nechtěl. Transfer za 990 milionů korun se prý zrodil, aniž by chtěl. „Přál jsem si v Newcastlu zůstat, ale byl jsem zatlačen do kouta,“ prohlásil v rozhovoru pro Evening Chronicle.



Carroll řekl, že když šéfové Newcastlu začali před jeho očima mávat s nabídkou Liverpoolu, nemohl si dovolit říct: „Ne.“ Demokracie prý prohrála a on musel svolit k odchodu.

„Byl jsem zatlačen do kouta. Neměl jsem na výběr. Nechtěl jsem Newcastle opustit. Ale dali jasně najevo, že chtějí peníze,“ řekl Carroll.

Když se Newcastlu podařilo 22letého fotbalistu zlomit, udělali historický přestup za 35 milionů liber.

Na chvíli byl dokonce nejdražším transferem mezi anglickými kluby, než tedy přestoupil Fernando Torres za 50 milionů liber do Chelsea.

„Pak jsem s majitelem Mikem Ashley odletěl vrtulníkem podepsat smlouvu. Teď jsem z toho zničený,“ pokračoval Carroll.

Mluví také o fantastických hráčích „magpies“, o skvělém realizačním týmu a báječných fanoušcích. Nejvíce ho však mrzí, že byl přinucen k odchodu v době, kdy zaznamenal výrazný pokrok.

„Nechtěl jsem svůj domovský klub opustit po tom všem, co jsem udělal. Vůbec! Jsem si jistý, že oni (šéfové Newcastlu) to moc dobře ví,“ dodal Carroll.

I takové přestupy se dělají…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud