12. března 2012 • 12:26

Potvrzeno! Rosický podepsal v Arsenalu novou smlouvu

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Rosický po sezoně klub nezmění a zůstane hráčem Arsenalu. Český reprezentační kapitán dnes podepsal nový kontrakt. Jeho délku klub nezveřejnil, hráčův agent Pavel Paska však mluvil o prodloužení smlouvy na dva roky.



"Podepsat nový kontrakt s Arsenalem je čest. Miluji tento klub a jsem hrdý na to, že můžu nosit jeho dres," řekl Tomáš Rosický po stvrzení nové smlouvy.

Její délka nebyla oficiálně zveřejněna. Rosického agent Pavel Paska před pár dny ale uvedl, že s vedením Arsenalu jedná o dvouletém kontraktu.

Tomáš RosickýFoto EPA
Toho se český reprezentant dočkal po skvělých výkonech v posledních zápasech Premier League a Ligy mistrů. I díky Rosickému šel výkon celého mužstva nahoru.

"Jeho schopnosti jsem vždycky obdivoval. Jsem rád, že si vybral spojit svou budoucnost s Arsenalem. Je to výjimečný fotbalista s prvotřídní technikou," uvedl manažer Arséne Wenger.

Rosický dodal, že se v Arsenalu, kde hraje už šest let, cítí jako doma. Možná proto jej nabídky z jiných zemí nezlákaly.

"Trenér, spoluhráči, všichni zaměstnanci a fanoušci – každý hraje velkou roli při vytváření tohoto skvělého klubu a já se cítím poctěn být součástí toho všeho. Máme velice talentovaný tým, a společně s manažerem vypadá budoucnost klubu zářivě. Mým cílem bylo vždycky vyhrávat trofeje tady v Arsenalu. A budu tvrdě bojovat o to, abych zde svých snů dosáhl," zakončil.

Potvrzeno! Rosický podepsal v Arsenalu novou smlouvu
Potvrzeno! Rosický podepsal v Arsenalu novou smlouvu

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud