21. července 2014 • 11:13

Fandím United! Golfista se přiznal v Liverpoolu, takovou odezvu nečekal

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Golfista Rory McIlroy vyhrál o víkendu před natěšeným publikem prestižní British Open. Při své vítězné řeči ale trochu ujel. Zmínil totiž, že je velkým fanouškem fotbalového Manchesteru United. Háček byl v tom, že se golfový turnaj konal v Liverpoolu, který je jeho největším rivalem. McIlroy se tak stal ve vteřině z hrdiny nepřítelem a vyslechl si nepříjemný pískot.



Vyhrát takzvané The Open je pro britského golfistu jedním z největších možných úspěchů. Rory McIlroy to v neděli dokázal. Po vítězství mu aplaudovalo mnoho nadšených fanoušků.

Jenže pětadvacetiletý Brit si je brzy poštval proti sobě. S pohárem v ruce neopomněl poznamenat, že je velkým fanouškem Manchesteru United. Nepřátelská reakce okamžitě následovala. Golfista si vyslechl pískot a bučení.

McIlroy byl trochu vyvedený z míry, ale okamžitě se začal se smíchem omlouvat. „Ne, ne, ne,“ snažil se hned udobřit si publikum. To se mu ale příliš nepovedlo. Fandit Manchesteru, to se prostě v Liverpoolu neodpouští.

VIDEO | Golfista McIlroy přiznal lásku k United, reakce na sebe nenechala čekat

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud