23. července 2014 • 21:40

Čech se vrátil a bojuje o místo. To nebyl gól, čílil se v přípravě

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Brankář londýnské Chelsea Petr Čech má za sebou první utkání po doléčení zraněného ramene. Jeho tým remizoval v Rakousku s místním prvoligovým klubem AC Wolfsberger 1:1. Český gólman inkasoval jednu branku, při které si však naopak mohl připsat skvělý zákrok. Rozhodčí však při sporném momentu uznal Rakušanům branku.



Čech vyrážel v 55. minutě vyrážel střelu z bezprostřední blízkosti, míč se odrazil od břevna a ven. Rozhodčí viděl míč za čárou, s tím ovšem český reprezentant vůbec nesouhlasil.

Čech se sice rozčiloval, ale jako poražený ze hřiště neodešel. Vyrovnání pro Chelsea zařídil v 83. minutě mladíček Jeremie Boga. Navíc v utkání předvedl Čech ještě jeden skvělý zákrok a podal velmi dobrý výkon.

VIDEO | Podívejte se na Čechův inkasovaný gól

Chelsea letos na rozdíl od minulých let zamířila na předsezonní turné do Evropy. "Je to hlavně kvůli mistrovství světa. Kluci, kteří tam hráli, se do přípravy zapojují postupně, a proto je nejlepší, když se nemusíme scházet někde na druhém konci světa," vysvětlil Čech před utkání.

VIDEO | Skvělý zákrok Petra Čecha v utkání proti Wolfsbergeru

"Chybějí Brazilci, Belgičané a náš německý mistr světa André Schürrle. Ti se připojí později, protože na šampionátu hráli až do závěrečných bojů," doplnil zkušený brankář.

A do přípravy se nezapojil ještě ani Čechův rival Thibaut Courtois. Belgický mladík si užívá volna po MS a toho chce český brankář v předpokládaném souboji o post jedničky maximálně využít.

Čech je zpět! Trénuje naplno, v souboji s Courtoisem nezmešká ani minutu
Čech je zpět! Trénuje naplno, v souboji s Courtoisem nezmešká ani minutu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud