26. srpna 2014 • 21:45

Samuel Eto'o zůstává v Premier League, bude bojovat za Everton

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kamerunský útočník Samuel Eto'o zůstává po odchodu z Chelsea v Premier League poté, co se dohodl na dvouleté smlouvě s Evertonem. Třiatřicetiletý fotbalista si může odbýt premiéru v novém působišti v sobotu pikantním duelem se svým předchozím zaměstnavatelem.



"Udělalo na mě dojem, jakou má stále chuť do fotbalu," prohlásil trenér Evertonu Roberto Martinez. "Jako někdo, kdo už dosáhl téměř všeho, má stále stejnou touhu, jako když v patnácti odešel do Španělska a ukázal, co dovede," dodal kouč pátého týmu uplynulé sezony Premier League na adresu čtyřnásobného nejlepšího afrického fotbalisty.

Eto'o přišel do Chelsea vloni po angažmá v Anži Machačkala a za londýnský klub dal v 35 zápasech 12 gólů. Předtím oblékal dres Mallorky, Barcelony a Interu Milán.

V národním týmu odehrál 115 utkání, v nichž si připsal 56 branek. Trenér Volker Finke ho ale nezařadil do aktuálního výběru pro kvalifikaci mistrovství Afriky a dnes přišel Eto'o i o kapitánskou pásku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud