19. října 2014 • 09:55

Chelsea vládne Anglii! Už máme KOULE, radoval se Mourinho

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když na jaře Chelsea prohrála na půdě Crystal Palace 0:1 a vzdálil se jí ligový titul, měl trenér Mourinho jasno o tom, co týmu chybí. „Koule,“ napsal přítomnému novináři do poznámkového bloku. Střih. O pár měsíců později Chelsea vyhrála na hřišti Crystal Palace 2:1 a na čele Premier League má pětibodový náskok. Portugalský kouč si triumf pochopitelně vychutnal. „Teď už máme velké koule,“ rozesmál celou místnost.



Ta otázka zákonitě musela přijít. „Po minulé prohře na Crystal Palace jste napsal, že vám chyběly koule. Takže, proč jste dnes vyhráli?“ vypálil na Mourinha jeden z novinářů.

Portugalský trenér, jenž byl po výhře pochopitelně ve velmi dobré náladě, se nenechal zaskočit. „Podejte mi pero,“ odvětil. Naznačil tak, že svou odpověď opět neřekne nahlas, ale napíše ji. Stejně jako před několika měsíci.

Tentokrát měl ale Mourinho důvod k radosti. Jeho Chelsea vyhrála po gólech Oscara a Fábregase 2:1, domácí snížili až v závěru. V bločku tak stálo: „Velké koule.“

VIDEO | José Mourinho pobavil svou odpovědí všechny novináře

Mourinho tak všem naznačil, že tentokrát Chelsea nebere nic jiného než ligový titul. Zatímco v minulé sezoně se tým postupně skládal, nyní připomíná nezastavitelnou mašinu.

Z prvních osmi zápasů dokázal londýnský klub hned sedm vyhrát, ztratil jen remízou na hřišti Manchesteru City. Se dvaadvaceti body vládne Premier League, o pět bodů zpět jsou právě loňští mistři „Citizens“. Například Arsenal ale ztrácí již propastných 11 bodů.

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Crystal Palace 2:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud