30. října 2014 • 13:40

Kouč Pellegrini o City: Není normální, že hrajeme takhle špatně

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenéra Manchesteru City Manuela Pellegriniho trápí forma jeho fotbalistů před nedělním městským derby s United. Obhájce mistrovského titulu momentálně hraje špatně, protože mu podle kouče chybí sebevědomí.



Tým City ve středu vypadl z Ligového poháru po domácí porážce 0:2 od Newcastlu, v sobotu podlehl v anglické lize West Hamu 1:2 a minulé úterý remizoval v Lize mistrů 2:2 s CSKA Moskva. "Mám pocit, že nehrajeme dobře. Procházíme složitým obdobím a nevěříme si. Samozřejmě si musíme dělat starosti, protože jsme nevyhráli tři zápasy během týdne," řekl novinářům Pellegrini.

Jeho svěřenci na stadionu Etihad prohrávali s Newcastlem už od šesté minuty, kdy se trefil Rolando Aarons. Náskok hostů pak v 75. minutě pojistil Moussa Sissoko. Obhájce trofeje tak skončil už v osmifinále. "Dostáváme příliš mnoho laciných gólů a neproměňujeme šance, které bychom měli proměňovat," litoval chilský kouč.

SESTŘIH Premier League: West Ham - Manchester City 2:1
Video se připravuje ...

"Musíme najít řešení. Uvidíme se s hráči a pokusíme se obnovit jejich sebevědomí. Není normální vidět, že náš tým nyní hraje takhle," konstatoval Pellegrini, který v zápase s Newcastlem musel střídat už v osmé minutě zraněného Davida Silvu a po hodině hry dalšího záložníka Yayu Tourého.

"David má problémy s kolenem. Uvidíme v nejbližší době, jak vážné to bude. Yayu trápí tříslo, ale myslím, že u něj to nebude nic důležitého," dodal jednašedesátiletý trenér. Hráči Manchesteru City jsou v tabulce Premier League třetí, před osmými United mají čtyřbodový náskok.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud