15. ledna 2015 • 13:15

Pohádkový bonus pro Bonyho: Za každý zápas vydělá přes 700 tisíc!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké přestupy si žádají velké peníze. Bonymu Wilfriedovi po přestupu do Manchesteru City připluje na bankovní účet 100 tisíc liber KAŽDÝ TÝDEN, v přepočtu podle aktuálního kurzu 3,64 milionu korun. Tuto částku mu už nikdo nevezme, i kdyby měl příští čtyři roky prosedět na lavičce náhradníků. Navíc nemusí být konečná, protože za každý odehraný zápas dostane příjemný bonus 20 tisíc liber (728 tisíc korun). Informuje o tom britský deník Guardian.



Bonyho základní plat je o polovinu nižší, než si nárokoval na začátku jednání s Manchesterem City. Britská média napsala, že exsparťanský útočník údajně požadoval týdenní mzdu ve výši 200 tisíc liber.

Nakonec se ale vedení „citizens“ podařilo vyjednat podstatně nižší sumu – ovšem za jistých podmínek. Týkají se předem nastavených bonusů. Po každém utkání, ve kterém Bony nastoupí, dostane navíc 20 tisíc liber.

„Je to skvělý pocit a velká čest být hráčem City, kde hraje mnoho velikánů se spoustou zkušeností. Jako hráč jsem vždycky chtěl být součástí jednoho z největších klubů na světě. Je to výzva a skvělá příležitost,“ řekl Bony, jenž podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.

Manchester City zaplatil Swansea celkem 25 milionů liber, další 3 miliony může velšský klub vyinkasovat v bonusech podle počtu odehraných zápasů či případných úspěchů v domácích soutěžích a evropských pohárech.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud