8. října 2015 • 11:13

Konec v Bayernu? Guardiola dal prý slovo, v létě půjde do City

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Bayernu Mnichov Pep Guardiola podle španělského listu El Mundo Deportivo od příští sezony převezme fotbalisty Manchesteru City. Čtyřiačtyřicetiletý kouč už je prý domluvený se sportovním ředitelem anglického klubu a bývalým kolegou z Barcelony Txikim Begiristainem.



Guardiola přišel do Bayernu v roce 2013, a přestože bavorský tým je pod ním v Německu suverénní, v Lize mistrů se kýženého triumfu zatím nedočkal. Někdejšímu záložníkovi po této sezoně končí v Mnichově smlouva a na nové se zatím nedomluvil.

O velkém zájmu City o Guardiolovy služby se spekuluje už delší dobu. Představitelům lídra Premier League, kterého koučuje Chilan Manuel Pellegrini, se prý velmi líbí trenérův herní styl praktikovaný v Barceloně a později i v Bayernu.

Vedení německého velkoklubu ale stále věří, že Guardiola v Bayernu zůstane. Na stole má prý velmi zajímavou nabídku nové smlouvy. Fanoušci už tak nadšení nejsou, Guardiolův styl a odchod řady německých hráčů se jim nelíbí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud