5. prosince 2015 • 19:30

Naštvaní fanoušci United řvali: Útok, útok! Nechápu, tvrdil Van Gaal

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z posledních šesti domácích zápasů Manchesteru United se fanoušci čtyřikrát nedočkali jediného gólu. V duelu s West Hamem jim tak došla trpělivost. „Útok, útok, útok,“ rozléhalo se zaplněným stadionem Old Trafford. To naštvalo trenéra United Louise van Gaala.



Van Gaal je za neatraktivní hru kritizován od začátku sezony. Přestože se s United stále pohybuje na předních příčkách, příznivci anglického velkoklubu jsou hodně nespokojení. Už po bezgólové remíze na půdě Crystal Palace hostující kotel spustil: „My chceme útočit, my chceme útočit.“

Jenže od té doby se nic nezlepšilo. Právě naopak. United dali v posledních šesti domácích utkáních ve všech soutěžích pouhé tři góly, čtyřikrát skončil zápas 0:0. Tak jako ten poslední s West Hamem. Proto žádali nespokojení fanoušci od týmu útočnější pojetí hry.

2516448:gallery:true:true

„Nechápu, proč fanoušci řvali útok, útok. My jsme útočný tým, ne jako West Ham,“ rozhněval se po utkání kouč Van Gaal. Pravda, United byli v zápase aktivnější, jenže z jejich 21 pokusů mířil na branku pouze jeden! To se pak vyhrává těžko.

Pokulhává i Van Gaalovo srovnání s West Hamem. Zatímco United dali v letošní sezoně Premier League 20 gólů, londýnský klub jich vstřelil o pět více. Hněv fanoušků tak právem sílí. Na tohle prostě v Manchesteru zvyklí nejsou.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud