18. prosince 2015 • 20:59

Abramovič překvapil hráče Chelsea na tréninku: Chci zlepšení. Hned!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi netradiční trénink zažili v pátek fotbalisté Chelsea. Nejenže ho nevedl odvolaný trenér José Mourinho, ale přímo na hřišti hráče sledoval majitel klubu Roman Abramovič. Ruský boháč hvězdám zdůraznil, že portugalského kouče odvolat nechtěl, ale situace již byla nevyhnutelná. A také jim důrazně promluvil do duše.



„Nechtěl jsem Mourinha odvolat, stál jsem za ním. Ale už jsem neměl mnoho možností,“ řekl podle britských médií Abramovič hráčům Chelsea na tréninku. Ruského majitele pochopitelně nenechala klidným řada porážek v aktuální sezoně.

I když Mourinha nazval „nejlepším trenérem v historii klubu“, trpělivost mu došla po prohře 1:2 v Leicesteru. Po 16. kole je totiž Chelsea v Premier League na 16. místě a na kontě má 9 porážek. Portugalce nezachránil ani postup do osmifinále Ligy mistrů.

Abramovič ale evidentně nesvalil veškerou vinu na Mourinha. „Tohle je nový začátek. Očekávám okamžité zlepšení,“ měl jasně říct hráčům na tréninku. Jinými slovy, když už hlavního trenéra odvolal, doufá, že to přinese ovoce.

Majitel Chelsea navíc vytvořil tlak na hráče. Právě někteří z nich byli podle spekulací důvodem, proč Mourinho musel skončit. Poslední informace hovoří o tom, že jeho nástupcem se stane Nizozemec Guus Hiddink, který již přiletěl do Londýna.

VIDEO | Zápas, který Mourinhovi definitivně ukončil angažmá v Chelsea

2527834:gallery:true:true

2527953:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud