23. prosince 2015 • 18:06

Vytočený Van Gaal utekl z tiskovky po PĚTI minutách! Čím ho naštvali?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi nepříjemné období zažívá trenér Manchesteru United Louis van Gaal. Kvůli špatným výsledkům a výkonům z poslední doby mu reálně hrozí odvolání a britská média jeho situaci podrobně řeší. Jenže právě to nizozemského kouče pořádně vytočilo.



Van Gaal přišel na tiskovou konferenci před novináře ve velmi špatné a útočné náladě. „Jsem tu jen kvůli pravidlům Premier League,“ prohodil. A na jeho chování to bylo vidět.

Zkušeného trenéra vytočilo, že se v posledních dnech živě spekulovalo o jeho odvolání z United. Média už totiž dokonce našla jeho nástupce – Josého Mourinha, který dostal vyhazov v Chelsea.

„Je v této místnosti někdo, kdo nemá pocit, že by se mi měl omluvit?“ obořil se Van Gaal na novináře. „Jak myslíte, že to působí na moji manželku, mé děti či vnoučata? A co na fanoušky Manchesteru United?“ ptal se rozezleně.

Otázky na jeho budoucnost nizozemský kouč odmítal. Za chvíli se zvedl a z tiskové konference odešel. Ta tak trvala pouze 4 minuty a 58 sekund. „Přeji vám veselé Vánoce a šťastný nový rok, pokud se uvidíme,“ řekl Van Gaal na závěr.

2534198:gallery:true:true

2527955:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud