5. ledna 2016 • 04:57

Odměna pro Čecha. Opory Arsenalu dostaly od trenéra volno

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Arsenalu čekají na ligový titul dlouhých dvanáct let. Jejich miláčci jim v této sezoně zatím dělají radost a jsou hlavními aspiranty na vítěze anglické Premier League. Ukončit dlouhé čekání chce za každou cenu manažer „Gunners“ Arséne Wenger, který k zisku titulu na domácí scéně podrobí veškeré své plány. I proto nyní plánuje volno pro své největší opory v čele s Petrem Čechem.



V posledních letech právě v prosinci a v lednu mnohokrát Arsenalu titul utekl. Letos se týmu daří. I po svátcích se vyhřívá v čele Premier Legue s dvoubodovým náskokem na druhý Leicester. 

Šéf lavičky týmu z Londýna se chce vyvarovat scénářům z minulých sezon a i proto nejlepší hráči dostanou volno. Fanoušci tak hvězdy Petra Čecha či Mesuta Özila uvidí na scéně až 13. ledna na hřišti Liverpoolu.

Arsenal má sice do té doby na programu ještě třetí kolo FA Cupu proti Sunderlandu, kde obhajuje loňský a předloňský triumf, ale Wenger přesto poskytne oporám menší dovolenou.

2547174:gallery:true:true

„Klíčovým hráčům dám pár dní odpočinku, ale nikdy nevíte, v jakém stavu se vrátí zpátky,“ prohodil s úsměvem dobře naladěný Francouz. Mezi nimi bude i český brankář Petr Čech, který se po přestupu z konkurenční Chelsea stal v Arsenalu miláčkem fanoušků.

2542941:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud