14. dubna 2016 • 16:19

Skvělé zprávy! Rosický odehrál za juniorku Arsenalu další zápas

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický, který se vrací po dvouměsíčním zranění, podruhé nastoupil za juniorku Arsenalu. Pětatřicetiletý záložník v dnešním utkání proti mladíkům Swansea odehrál úvodních 71 minut, ale prohře 1:3 nezabránil.



Rosický bojoval se zraněními od loňského června. V lednu se sice vrátil na hřiště v duelu Anglickém poháru s Burnley, ale po několika minutách si natrhl stehenní sval a původně se zdálo, že bude mít po sezoně. Jenže léčba byla překvapivě rychlá, na začátku dubna se Rosický vrátil do plného tréninku a v pátek za juniorku poprvé nastoupil na poločas s Newcastlem.

Zkušený středopolař tak zvýšil své šance na účast na mistrovství Evropy ve Francii. Trenér národního týmu Pavel Vrba na minulém reprezentačním srazu prohlásil, že Rosický k nominaci na Euro od dubna potřebuje zápasovou zátěž a není pro něj až tak podstatné, zda to bude za A-tým nebo juniorku Arsenalu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud