3. října 2016 • 13:58

Vyhazov k narozeninám. Swansea propustila kouče, tým povede Američan

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od fotbalistů Swansea byl odvolán trenér Francesco Guidolin. Vedení klubu, který je po sedmi kolech anglické ligy jen o skóre nad sestupovým pásmem, angažovalo jako jeho nástupce Boba Bradleyho, jenž se stane prvním americkým koučem v Premier League.



Jednašedesátiletý Guidolin přišel do Swansea v lednu a s velšským celkem se udržel v nejvyšší soutěži. V této sezoně se ale týmu pod vedením někdejšího trenéra Udine, Parmy nebo Monaka vůbec nedařilo, když jen jednou vyhrál, remizoval a pětkrát prohrál. Konec ve velšském klubu přišel zrovna v den jeho 61. narozenin.

Osmapadesátiletý Bradley vedle výběru USA trénoval také reprezentaci Egypta a na klubové scéně má za sebou působení v Chicagu, Chivasu a Stabaeku. Od loňského listopadu trénoval druholigový francouzský Le Havre, se kterým se rozloučí dnešním večerním zápasem se Sochaux.

SESTŘIH Premier League: Swansea - Liverpool 1:2. Favorit zvládl obrat
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud