13. března 2017 • 22:55

Červená i hádky trenérů. United FA Cup neobhájí, postup slaví Chelsea

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtveřici semifinalistů Anglického poháru doplnila Chelsea, která porazila Manchester United 1:0. Vedoucí tým ligové tabulky se tak postaral o to, že hráči United trofej neobhájí a nepřidají další úspěch k únorovému zisku Ligového poháru. V dubnovém semifinále ve Wembley se Chelsea utká s Tottenhamem, Arsenal nastoupí proti Manchesteru City.



Trumfy byly před utkáním na straně Chelsea, kterou v lize od šestého Manchesteru dělí 17 bodů a podzimní vzájemný zápas skončil vysokou výhrou londýnského týmu 4:0. Trenér United a bývalý kouč Chelsea José Mourinho navíc nemohl do útoku postavit potrestaného Ibrahimovice ani zraněného kapitána Rooneyho .

Domácí také měli od začátku převahu, ale Hazardova šance gólem neskončila a De Gea si poradil i s Cahillovou hlavičkou. V 35. minutě navíc Herrera dostal druhou žlutou kartu a Chelsea měla před sebou bezmála hodinovou přesilovku. Mourinho se u čáry hodně zlobil a dostal se i do vzrušené výměny názorů s domácím koučem Antoniem Contem.

Krátce po změně stran využil početní výhodu Kanté, který skóroval přízemní střelou zpoza šestnáctky. Vyrovnat mohl Rashford, jenž obešel Cahilla, ale pak trefil jen brankáře Courtoise . Ani další šance už ke gólům nevedly, mnohem víc jich přitom měl domácí celek.

Za Chelsea se trefil neúnavný N´Golo Kanté
Za Chelsea se trefil neúnavný N´Golo Kanté

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud