13. března 2017 • 11:24

Čech se zastal kritizovaného Sáncheze. Je to smutné a neuctivé, zlobil se

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový brankář Petr Čech se postavil za spoluhráče z Arsenalu Alexise Sáncheze, který byl pod palbou kritiky za to, že se při debaklu 1:5 s Bayernem Mnichov v Lize mistrů usmíval na lavičce. Podle českého gólmana byl chilský útočník stejně zklamaný jako ostatní hráči a kritika není spravedlivá.



Televizní kamery minulý týden zachytily Sáncheze, jak se v závěru duelu s Bayernem na lavičce usmívá chvíli poté, co v 73. minutě vystřídal a tým inkasoval další tři branky. Média to dala do souvislosti s jeho nespokojeností se současnou situací klubu a se spekulacemi ohledně budoucnosti trenéra Arséna Wengera.

Čech však v inkriminovaném okamžiku seděl hned vedle Sáncheze a s kritikou nesouhlasí. "Je to smutné a velmi neuctivé k hráči. Bohužel si každý obrázek můžete interpretovat, jak chcete," citovala Čecha agentura Reuters. "My hráči ale víme, co přesně říkal a jak byl zklamaný stejně jako kdokoli jiný," dodal.

Arsenal prohrál pět z posledních osmi zápasů a podle Čecha je z toho třeba vinit nejen trenéra Wengera, ale i hráče. "Všichni se dělíme o zodpovědnost za pozici, ve které se nyní nacházíme. A všichni musíme makat, abychom se z toho dostali. My hráči se musíme soustředit na výkon a věřit, že trenér dělá to samé. Musíme být připraveni jako tým a hrát nejlépe, jak umíme," prohlásil nejzkušenější hráč Arsenalu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud