20. března 2017 • 07:20

SESTŘIHY: City remizovalo s Liverpoolem, United slaví. Arsenal padl

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další rána pro fanoušky Arsenalu. Fotbalisté londýnského klubu prohráli ve 29. kole na hřišti West Bromu 1:3, navíc se jim v prvním poločase zranil brankář Petr Čech. Zaváhání Arsenalu využil Everton, který zničil 4:0 Hull a bodově se na „kanonýry“ dotáhl. Za titulem pádí Chelsea, která zvládla i duel ve Stoke, kde vyhrála 2:1 gólem ze závěru. Tottenham porazili Southampton 2:1 a na první místo znovu ztrácí deset bodů. Skvělou formu potvrdil Leicester, který pod novým trenérem vyhrál i třetí ligový zápas, když porazil 3:2 West Ham. Manchester United prodloužil ligovou sérii bez porážky na 18 zápasů. Na hřišti Middlesbrough vyhrál 3:1. Fotbalisté Manchesteru City remizovali ve šlágru 29. kola anglické ligy s Liverpoolem 1:1 a zůstali na třetím místě o bod před dnešním soupeřem.



MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 3. • 17:30
Manchester City
Manchester City
1:1
ONLINE
19. března
17:30
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Góly

Domácí: 69. Agüero

Hosté: 51. Milner

Sestavy

Domácí: Caballero – Fernandinho, Otamendi, Stones, Clichy – Y. Touré (66. Sagna) – Sterling, De Bruyne, Silva, Sané (84. Fernando) – Agüero.

Hosté: Mignolet – Clyne, Matip, Klavan, Milner – Wijnaldum, Can, Lallana – Mané, Firmino (90. Lucas Leiva), Coutinho (73. Origi).

Náhradníci

Domácí: Bravo, Sagna, Fernando, Nolito, Kolarov, Iheanacho, Garcia

Hosté: Karius, Lovren, Moreno, Lucas Leiva, Origi, Woodburn, Alexander-Arnold

Karty

Domácí: Y. Touré, Clichy, Silva

Hosté: Firmino, Matip, Mané

Rozhodčí

Michael Oliver – Stuart Burt, Stephen Child

Stadion

Etihad Stadium, Manchester

První poločas duelu Manchester City - Liverpool přinesl velké množství šancí a také několik diskutabilních zákroků v pokutových územích, rozhodčí Oliver ale penaltu ani pro jeden tým neodpískal. Až po změně stran jasně fauloval domácí obránce Clichy ve vápně Firmina a pokutový kop s přehledem proměnil Milner.

Jednatřicetiletý fotbalista v této sezoně kopal sedm penalt se stoprocentní úspěšností. Dnešním gólem zaznamenal 50. ligový zásah v 450. zápase. V 69. minutě ale srovnal Agüero a potvrdil, že se mu na domácím stadionu Etihad proti Liverpoolu daří: skóroval v každém z posledních pěti duelů Premier League. Desátou asistenci v sezoně si připsal De Bruyne , pouze Sigurdsson ze Swansea se může pyšnit jednou gólovou přihrávkou navíc.

V závěru bylo k vidění několik neproměněných velkých šancí. De Bruyne nejprve trefil tyč, na druhé straně po Firminově přihrávce netrefil míč osamocený Lallana a posléze domácí útočník Agüero přestřelil branku. "Citizens" posedmé v řadě bodovali.

SESTŘIH Premier League: Manchester City - Liverpool 1:1
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 3. • 15:15
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2:1
ONLINE
19. března
15:15
Southampton FC
Southampton FC
Góly

Domácí: 14. Eriksen, 33. Alli

Hosté: 52. Ward-Prowse

Sestavy

Domácí: Lloris (C) – Dier, Alderweireld, Vertonghen – Walker (78. Trippier), Wanyama, Dembélé, Davies – Eriksen (86. V. Janssen), Alli – Son Heung-min (75. Winks).

Hosté: Forster – Soares, Stephens, Romeu, Jošida – S. Davis (C), Bertrand – Ward-Prowse, Tadić (69. Boufal), Redmond (80. Jay Rodriguez) – Gabbiadini (31. S. Long).

Náhradníci

Domácí: Vorm, Trippier, Wimmer, Winks, Onomah, Sissoko, Janssen

Hosté: Hassen, Cáceres, McQueen, Boufal, Højbjerg, Rodriguez, Long

Karty

Domácí: Dier, Walker, Wanyama

Hosté: Redmond, Boufal, Romeu

Rozhodčí

Marriner – Beck, Garratt

Stadion

White Hart Lane, London

Tottenham vedl od 14. minuty po Eriksenově skákavé střele k tyči. Dánský záložník se v posledních šesti soutěžních zápasech přímo podílel na deseti gólech: tři dal a u sedmi asistoval. V 33. minutě navíc domácí kopali penaltu, kterou proměnil Alli, jenž se prosadil ve čtyřech soutěžních duelech po sobě. Za hosty snížil krátce po přestávce Ward-Prowse, na bod ale Southampton nedosáhl.

SESTŘIH Premier League: Tottenham - Southampton 2:1
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
19. 3. • 13:00
Middlesbrough FC
Middlesbrough FC
1:3
ONLINE
19. března
13:00
Manchester United
Manchester United
Góly

Domácí: 77. Gestede

Hosté: 30. Fellaini, 63. Lingard, 90+4. A. Valencia

Sestavy

Domácí: Valdés – Barragán, Espinosa, B. Gibson, Fábio – de Roon, Clayton, Leadbitter (C) (68. Gestede) – Downing, Negredo, G. Ramírez (68. Traoré).

Hosté: de Gea – P. Jones, Smalling, Bailly – A. Valencia, Fellaini, Carrick (C), Young – Mata (69. Rojo), Lingard (80. Martial) – Rashford (90+4. Darmian).

Náhradníci

Domácí: Forshaw, Fry, Gestede, Guedioura, Guzan, Stuani, Traoré

Hosté: Darmian, Rojo, Shaw, Fosu-Mensah, Martial, Romero, Mchitarjan

Karty

Domácí: Clayton

Hosté: P. Jones

Rozhodčí

Moss

Stadion

Riverside Stadium

Fellaini otevřel skóre po půlhodině a trefil se poprvé od 12. prosince 2015. První ligovou asistenci od loňského ledna si připsal Young. Další gól hosté vstřelili až v 62. minutě, za což Middlesbrough mohlo vděčit několika zákrokům brankáře Valdése. Na Lingardovu povedenou střelu do šibenice ale nemohl španělský gólman dosáhnout.

Naději pro domácí vykřesal v 77. minutě Gestede, který po 509 minutách ukončil čekání Middlesbrough na gól. V nastavení ale po Valdésově chybě pojistil vítězství hostů Valencia, jenž stylově oslavil 200. start v nejvyšší soutěži v dresu "Rudých ďáblů".

Manchester United se stal prvním týmem s 600 výhrami v Premier League, k jejich dosažení potřeboval 951 utkání. V tabulce se posunul na páté místo. Middlesbrough čeká na vítězství už 11 duelů a nachází se na předposlední, 19. pozici.

SESTŘIH Premier League: Middlesbrough - Manchester United 1:3
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 13:30
West Bromwich Albion
West Bromwich Albion
3:1
ONLINE
18. března
13:30
Arsenal FC
Arsenal FC
Góly

Domácí: 12. C. Dawson, 55. Robson-Kanu, 75. C. Dawson

Hosté: 15. Alexis Sánchez

Sestavy

Domácí: Foster – C. Dawson, McAuley, J. Evans, Nyom – Livermore, D. Fletcher (C) – Brunt (72. Yacob), Chadli (89. Field), McClean – Rondón (54. Robson-Kanu).

Hosté: Čech (38. Ospina) – Bellerín, Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Xhaka, Ramsey – Walcott (65. Giroud), Oxlade-Chamberlain, Alexis Sánchez (78. Iwobi) – Welbeck.

Náhradníci

Domácí: Myhill, Olsson, Wilson, Robson-Kanu, Leko, Field, Yacob

Hosté: Ospina, Mertesacker, Gabriel, Coquelin, Elneny, Iwobi, Giroud

Karty

Domácí: McClean

Rozhodčí

Swarbrick – Ledger, Hatzidakis

Stadion

The Hawthorns, West Bromwich

Návštěva

24065 diváků

Do zápasu vstoupil lépe West Bromwich. Ve 12. minutě si Dawson naskočil na rohový kop Nacera Chadliho a hlavou poslal domácí do vedení. Odpověď Arsenalu přišla o necelé tři minuty později. Granit Xhaka našel na hranici ofsajdu nepokrytého Alexise Sáncheze a nejlepší střelec soutěže pohodlně uklidil míč do horní poloviny brány. Pro Sáncheze to byl 18. gól v tomto ročníku Premier League, k tomu má na kontě devět asistencí.

Na konci prvního poločasu přišel nešťastný okamžik pro brankáře Čecha, jenž si při rozehrávce přivodil zranění nohy. Čech ve hře ještě chvíli pokračoval, po zneškodnění dělovky Stevena Fletchera si ale vyžádal ošetření, po němž ho v bráně vystřídal David Ospina.

V 55. minutě odrazil kolumbijský brankář dloubáček za obranu jen k nohám Robsona-Kanua a velšský útočník po pouhých 75 vteřinách na hřišti skóroval. Největší šanci na vyrovnání měl v 66. minutě Danny Welbeck, ale jeho hlavička mířila do břevna.

Od nástupu trenéra Tonyho Pulise v lednu 2015 vstřelili hráči West Bromwiche téměř polovinu gólů po standardních situacích. To ukázala i 75. minuta, když se podruhé v zápase prosadil po rohovém kopu Dawson.

SESTŘIH Premier League: West Bromwich - Arsenal 3:1
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 16:00
West Ham United
West Ham United
2:3
ONLINE
18. března
16:00
Leicester City FC
Leicester City FC
Góly

Domácí: 20. Lanzini, 63. A. Ayew

Hosté: 5. Mahrez, 7. Huth, 38. Vardy

Sestavy

Domácí: Randolph – Byram, Fonte, Reid (C) (18. Snodgrass), Cresswell (73. Masuaku) – Kouyaté, Obiang (67. E. Fernandes) – Antonio, Lanzini, A. Ayew – Carroll.

Hosté: Schmeichel (C) – Simpson, Huth, Benalouane, Fuchs – Mahrez (87. Chilwell), Ndidi, Drinkwater, Albrighton – Okazaki (76. A. Musa), Vardy (76. Slimani).

Náhradníci

Domácí: Adrián, Masuaku, Collins, Nordtveit, Feghouli, Snodgrass, Fernandes

Hosté: Zieler, Chilwell, King, Amartey, Gray, Slimani, Musa

Karty

Hosté: Drinkwater

Rozhodčí

Roger East

Stadion

Olympijský stadion, Londýn

Návštěva

56979 diváků

Obhájci titulu z Leicesteru pokračovali po odvolání trenéra Claudia Ranieriho ve vítězném tažení. Po výhře 3:2 na hřišti West Hamu mají sérii čtyř vítězných soutěžních utkání a posunuli se na 15. příčku.

SESTŘIH Premier League: West Ham - Leicester 2:3
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 16:00
Stoke City
Stoke City
1:2
ONLINE
18. března
16:00
Chelsea FC
Chelsea FC
Góly

Domácí: 39. Walters

Hosté: 13. Willian, 87. Cahill

Sestavy

Domácí: Grant – Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters – Sobhi (90+3. Crouch), Cameron, Allen, Arnautović – Walters, Berahino (61. Diouf).

Hosté: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill – Moses (71. Fàbregas), Kanté, Matić (83. Loftus-Cheek), Alonso – Willian (88. K. Zouma), D. Costa, Pedro.

Náhradníci

Domácí: Muniesa, Whelan, Afellay, Adam, Diouf, Given, Crouch

Hosté: Begović, Fàbregas, Zouma, Aké, Loftus-Cheek, Batshuayi, Chalobah

Karty

Domácí: Allen, Bardsley, Pieters, Martins Indi, Cameron, Bardsley (č)

Hosté: D. Costa, Fàbregas

Rozhodčí

Anthony Taylor – Adam Nunn, Richard West, Lee Probert

Stadion

Bet365 Stadium, Stoke on Trent

Návštěva

27 724 diváků

Dlouho to vypadalo, že zaváhá také Chelsea na půdě Stoke. Vedoucí celek Premier League se sice dostal zásluhou Willianova přímého kopu do vedení, před přestávkou ale srovnal z penalty Jonathan Walters. Chelsea nedokázala v šestém ligovém zápase za sebou udržet čisté konto, přesto se nakonec radovala ze tří bodů, které zařídil v 87. minutě dorážkou po rohovém kopu Gary Cahill.

SESTŘIH Premier League: Stoke - Chelsea 1:2
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 16:00
Everton FC
Everton FC
4:0
ONLINE
18. března
16:00
Hull City AFC
Hull City AFC
Góly

Domácí: 9. Calvert-Lewin, 77. E. Valencia, 90+1. R. Lukaku, 90+4. R. Lukaku

Hosté:

Sestavy

Domácí: Robles – Baines, Jagielka, A. Williams, Coleman – Schneiderlin (30. Barry), Barkley, Davies (76. E. Valencia), Gueye – Calvert-Lewin (57. Ra. Funes Mori), R. Lukaku.

Hosté: Jakupović – Robertson, Maguire, Ranocchia, Davies (64. Grosicki) – Elabdellaoui, Marković (88. Elmohamady), Huddlestone, N'Diaye – Clucas, A. Hernández (83. Diomandé).

Náhradníci

Domácí: Barry, Lennon, Holgate, Lookman, Stekelenburg, Valencia, Funes Mori

Hosté: Diomandé, Elmohamady, Grosicki, Maloney, Meyler, Tymon

Karty

Domácí: A. Williams, Barry

Hosté: Huddlestone (č)

Rozhodčí

Paul Tierney

Stadion

Goodison Park, Liverpool

SESTŘIH Premier League: Everton - Hull 4:0
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 16:00
Crystal Palace FC
Crystal Palace FC
1:0
ONLINE
18. března
16:00
Watford FC
Watford FC
Góly

Domácí: 68. Deeney (vl.)

Hosté:

Sestavy

Domácí: Hennessey – J. Ward, Tomkins (83. Dann), M. Sakho, Schlupp – Cabaye (87. Sako), Milivojević – Zaha, Puncheon (C), Townsend (87. Delaney) – Ch. Benteke.

Hosté: Gomes – Cathcart, Kaboul, Prödl, Britos – Janmaat (64. N. Amrabat), Capoue, Behrami (46. Doucouré), Cleverley (79. Success), Niang – Deeney (C).

Náhradníci

Domácí: Speroni, Dann, Campbell, Čung-Jong, Sako, Delaney, Kelly

Hosté: Amrabat, Success, Doucouré, Zúñiga, Holebas, Pantilimon, Okaka

Karty

Hosté: Cleverley, Prödl

Rozhodčí

Martin Atkinson – Jake Collin, Gary Beswick

Stadion

Selhurst Park

Návštěva

25 109 diváků

SESTŘIH Premier League: Crystal Palace - Watford 1:0
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 16:00
Sunderland AFC
Sunderland AFC
0:0
ONLINE
18. března
16:00
Burnley FC
Burnley FC
Sestavy

Domácí: Pickford – Jones, Denayer, O'Shea, Oviedo – D. Gibson (74. N'Dong), Rodwell, Seb. Larsson (78. Khazri) – Januzaj, Defoe, Borini.

Hosté: Heaton – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Boyd (74. Brady), Barton, Hendrick, Arfield – Barnes (64. Vokes), Gray.

Náhradníci

Domácí: Mannone, Djilobodji, Honeyman, Khazri, Lescott, Manquillo, N'Dong

Hosté: Robinson, Brady, Defour, Flanagan, Westwood, Tarkowski, Vokes

Karty

Domácí: D. Gibson, Borini, Jones

Hosté: Barton

Rozhodčí

Stadion

Stadium of Light, Sunderland

SESTŘIH Premier League: Sunderland - Burnley 0:0
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 18:30
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
2:0
ONLINE
18. března
18:30
Swansea City
Swansea City
Góly

Domácí: 31. Mawson (vl.), 72. Afobe

Hosté:

Sestavy

Domácí: Boruc – A. Smith, Francis (C), S. Cook, Daniels – Surman, Gosling – Fraser (75. Wilshere), J. King (90+2. Gradel), Pugh (90+4. Ibe) – Afobe.

Hosté: Fabiański – Cork (C), F. Fernández, Mawson, Kingsley – Fer, Ki Song-jung (67. Routledge), T. Carroll – J. Ayew (56. L. Narsingh), F. Llorente (82. Bastón), G. Sigurdsson.

Náhradníci

Domácí: Allsop, Cargill, Smith, Ibe, Wilshere, Cook, Gradel

Hosté: Nordfeldt, Roberts, Amat, Routledge, Britton, Narsingh, Bastón

Karty

Hosté: Ki Song-jung, Cork

Rozhodčí

Mike Dean

Stadion

Vitality Stadium, Bournemouth

SESTŘIH Premier League: Bournemouth - Swansea 2:0
Video se připravuje ...

Z V R P Skóre B
1. Chelsea 38 30 3 5 85:33 93
2. Tottenham 38 26 8 4 86:26 86
3. Manchester City 38 23 9 6 80:39 78
4. Liverpool 38 22 10 6 78:42 76
5. Arsenal 38 23 6 9 77:44 75
6. Manchester Utd. 38 18 15 5 54:29 69
7. Everton 38 17 10 11 62:44 61
8. Southampton 38 12 10 16 41:48 46
9. Bournemouth 38 12 10 16 55:67 46
10. West Brom 38 12 9 17 43:51 45
11. West Ham 38 12 9 17 47:64 45
12. Leicester 38 12 8 18 48:63 44
13. Stoke 38 11 11 16 41:56 44
14. Crystal Palace 38 12 5 21 50:63 41
15. Swansea 38 12 5 21 45:70 41
16. Burnley 38 11 7 20 39:55 40
17. Watford 38 11 7 20 40:68 40
18. Hull City 38 9 7 22 37:80 34
19. Middlesbrough 38 5 13 20 27:53 28
20. Sunderland 38 6 6 26 29:69 24

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud