5. června 2017 • 20:35

Vrátil se čas! Za United hráli Giggs a spol. Proč ukázal Carragher zadek?

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není třeba jen vzpomínat… Fanoušci Manchesteru United si připomněli časy, kdy jejich tým vládl anglického fotbalu. Při rozlučkovém zápasu záložníka Michael Carricka, který se s klubem loučil po jedenácti letech, k tomu byla dobrá příležitost. Na tribuny se 70 tisíci diváky dorazily hvězdy z nedávné úspěšné generace, na které dohlížel nejúspěšnější trenér v historii United Alex Ferguson.



Na trávníku se proti sobě postavil Manchester United s hráči, kteří vybojovali záplavy trofejí – Ryan Giggs, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Nemanja Vidič, Edwin van der Sar a další sklidili velký aplaus. Velmi zajímavá jména se objevila také u soupeře - za výběr hvězd Michaela Carricka při remíze 2:2 nastoupili třeba John Terry, Jamie Carragher či Robbie Keane.

Je také možné, že se v dresu Red Devils naposledy objevil Wayne Rooney . Nejúspěšnější střelec v historii United, který si odskočil z dovolené, má sice smlouvu ještě na příští sezonu, ale kvůli nejistému postavení v současném kádru se spekuluje o jeho odchodu.

Ukázalo se, že i po letech se některé věci nemění. Jamie Carragher jako ikona Liverpoolu se dočkal pískotu pokaždé, když se dostal k míči a odpověděl gestem s vytaženými trenýrkami u zadku. Zaujal také tím, že připomněl dávné souboje a sestřelil u postranní čáry Garyho Nevilla.

Kromě vzpomínání na dávné fotbalové úspěchy na Old Trafford myslelo na oběti nedávných teroristických útoků v Manchesteru a Londýně. Do hlediště byly pozvány rodiny obětí i členové záchranářských složek, výtěžek ze zápasu putoval na charitu.

GALERIE | Podívejte se, kdo všechno hrál na Old Trafford

Ryan Giggs dirigoval Manchester United jako za starých časů
Ryan Giggs dirigoval Manchester United jako za starých časů

Kdo nastoupil v rozlučkovém zápase Michaela Carricka
Manchester United
Edwin van der Sar, Patrice Evra, Rio Ferdinand, Wes Brown, Wayne Rooney, Ryan Giggs, Park Ji-Sung, Nemanja Vidič, Michael Carrick, Paul Scholes, Darren Fletcher, Gary Neville, Owen Hargreaves, Graeme Carrick, Dimitar Berbatov, Louis Saha, Mikael Silvestre. Trenér: Alex Ferguson

Hvězdy Michaela Carricka
Shay Given, Michel Salgado, Eric Abidal, Gaizka Mendieta, Clarence Seedorf, Robbie Keane, Michael Owen, Damien Duff, Marcos Senna, Jamie Carragher, John Terry, Alex Bruse, Trevor Sinclair, Joan Capdevilla, Richar Garcia, Phil Neville, Eirud Gudjohnsen. Trenér: Harry Redknapp

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud