17. října 2016 • 10:32

Klaun a kus sr***k! Kotel Interu uráží kapitána a slavil zahozenou penaltu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán týmu bývá většinou velká persona. U fanoušků nedotknutelná. To ale neplatí v italském Interu Milán, kde tuto funkci zastává kanonýr Mauro Icardi. Třiadvacetiletý argentinský útočník se pustil do křížku s vlastními „tifosi“ a ti ho vůbec nešetří. Při nedělní prohře s Cagliari, když Icardi neproměnil, dokonce jeho selhání oslavovali a vytáhli transparent, který reagoval na jeho jízlivá slova v nedávno vydané autobiografii. „Nejsi muž, nejsi kapitán. Jsi jen hnusný kus sr***k,“ adresovali kapitánovi Interu fanoušci.



Je mu teprve 23 let, ale v Interu krouží už svoji čtvrtou sezonu a z toho druhou jako kapitán. Ačkoliv se celé léto spekulovalo o tom, že Mauro Icardi zamíří z Itálie na honosnější adresu, nestalo se tak. Místo toho prodloužil smlouvu do roku 2021. Pokud však bude chtít svůj kontrakt s „Nerazzurri“ dodržet, bude si muset připravit pevné nervy. Čeká jej totiž usmiřování milánských fanoušků, kteří jej nemají zrovna v lásce.

Při sobotním utkání s Cagliari, které Inter doma prohrál 1:2, to argentinský útočník od radikálních fanoušků pořádně schytal. Poté, co neproměnil pokutový kop, začali příznivci Interu jeho selhání oslavovat. Navíc ve svém sektoru rozbalili transparent právě proti Icardimu. „Ty nejsi muž, ani kapitán. Jsi jen hnusný kus sraček,“ stálo v něm.

VIDEO: Icardiho zahozená penalta

Důvod takové zloby? Vše začalo v únoru 2015, kdy Inter padl na půdě Sassuola 1:3. Fanoušci hostů zuřili a jen pár odvážných hráčů se za nimi šlo vydat. Mezi nimi byl i Icardi, který situaci popisuje ve své nové autobiografii.

„Byl jsem naštvaný, protože jsem moc nehrál. Do toho na nás volali fanoušci, tak jsme za nimi šli. Viděl jsem malého chlapce, který by mohl být klidně mým synem, jak volá, že chce můj dres. Tak jsem mu ho dal,“ popisuje Icardi v knize..

„Ten chlapec byl v sedmém nebi, jenže pak se k němu vrhli hlavní představitelé kotle a dres hodili po mně. To mě naštvalo a začal jsem se rozčilovat,“ dodává argentinský kanonýr. Poté, co přišel do kabiny, byl ale dle svých slov za hrdinu, jelikož se nikdo z ostatních hráčů neodvážil za tvrdým jádrem fanoušků přijít.

VIDEO: Incident s dresem

K celé situaci se po vydání knihy oficiálně vyjádřili i zástupci fanoušků. Ti mají na věc zcela jiný pohled. „Je to smutné, číst o nás takové věci. Kromě jiného ale v knize zmiňuje, že je připravený nám čelit. Prý je schopný přivést 100 zločinců z Argentiny, kteří nás oddělají,“ stojí v prohlášení.

„Mluví o tom, že dal chlapci dres, přičemž se taková věc nikdy nestala a snaží se jen sebe ukázat v tom nejlepším světle. My jsme podle něj jen ti, kteří využívají děti na tribuně. Raději svlékni kapitánskou pásku, ty klaune,“ uvádí fanoušci Interu.

Situace tak nabírá kritických rozměrů. Argentinský útočník možná už lituje, že z milánského klubu během letní pauzy raději neodešel. Interu se navíc pod novým trenérem Frankem de Boerem v aktuální sezoně nedaří. V Serii A z osmi utkání vyhrál pouze tři. Nepovedl se mu ani duel v Evropské lize proti Spartě, který v Praze prohrál 1:3.

Icardi je pod tlakem vlastních fanoušků
Icardi je pod tlakem vlastních fanoušků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud