10. února 2017 • 09:24

Džeko do Realu Madrid? Nemá zájem, už je ve velkém klubu, překvapil agent

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro většinu fotbalistů je už jen spojení s Realem Madrid velká čest. A možnost hrát za „bílý balet“ se rovná splněnému snu. Útočník AS Řím Edin Džeko se ale mezi ně nejspíš neřadí. Alespoň podle svého agenta. Ten totiž zůstal po spekulacích o možném zájmu Realu o Džeka naprosto v klidu. „Edin nikam odcházet nechce,“ má jasno.



Džeko prožívá v dresu AS Řím parádní sezonu. Ve všech soutěžích dal už 24 gólů, z toho hned 17 nasázel v lize, kde přidal ještě dvě asistence. Naposledy řídil dvěma zásahy demolici Fiorentiny. Není divu, že jeho jméno se spojuje s velkým přestupem.

Italská média dokonce přišla s informací, že by měl o bývalého hráče Teplic zájem sám Real Madrid. Ten by totiž mohl po sezoně opustit nespokojený Álvaro Morata, o kterého je velký zájem v Premier League. Karima Benzemu by pak doplnil právě Džeko.

Jenže podle hráčova agenta Silvina Martiny k tomu nedojde. „Edin už ve velkém klubu je. AS Řím má skvělého majitele a obrovské množství oddaných fanoušků. Nevidím jediný důvod, proč by měl odcházet. Nikam teď nechce, je spokojený,“ tvrdí.

„Pod trenérem Spallettim šel Džeko hodně nahoru. Je klíčovým hráčem, klub na něj spoléhá a hodně mu věří. Navíc mu trenér nechává na hřišti volnost,“ dodává agent s tím, že takový luxus by v Realu Madrid určitě neměl.

Pravdou je, že Džeko už si vyzkoušel, jaké to je být až druhou, třetí volbou. V Manchesteru City to měl v konkurenci Sergia Agüera a dalších hodně těžké a nakonec zvolil odchod právě do AS Řím. Tam dokazuje, jakým kanonýrem je.

„Vždy byl velmi silný. Ve své kariéře dal už přes 200 gólů. Je jediným hráčem, který mi občas připomíná legendárního Marca van Bastena,“ vychvaluje Džeka agent Martina.

Na druhou stranu nabídka z Realu Madrid se určitě snadno neodmítá. Navíc když je Džekovi 30 let a šlo by nejspíš o jeho poslední velký přestup.

Útočník AS Řím Edin Džeko prožívá skvělé časy
Útočník AS Řím Edin Džeko prožívá skvělé časy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud