1. června 2017 • 15:12

Šéf Sampdorie propálil tajemství! Schick? Ten jde do Juventusu, řekl

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zástupce Juventusu Pavel Nedvěd to nepotvrdil, samotný Patrik Schick o možném přestupu vůbec nechtěl mluvit. Šéf Sampdorie Janov, kde český útočník oslnil hned ve své první sezoně, to ale práskl! Schick podle něj půjde do Juventusu, který by měl zaplatit 25 milionů eur.



Boss Sampdorie Massimo Ferrero je známý tím, že má pořádně prořízlou pusu. Ani tentokrát nechodil kolem horké kaše. I když došlo na sledovaný přestup mladé hvězdičky jeho týmu Patrika Schicka.

„Schick? Ten půjde do Juventusu,“ vypálil Ferrero na otázku serveru AS Pagine Romaniste. „Chtěli ho i z AS Řím, ale neměli peníze. Bez toho to nejde,“ dodal.

Šéf Sampdorie již dříve několikrát prohlásil, že by měl Schick ještě minimálně rok na přestup počkat a hrát za Samdporii. V té se postupně dostal do základní sestavy a sezonu zakončil s třinácti góly na svém kontě. Byl nejlepším střelcem týmu.

Jenže Ferrero nemůže případnému přestupu zabránit, Schick má ve své smlouvě klauzuli. Pokud nějaký zájemce zaplatí 25 milionů eur (670 milionů korun), nebude přestupu českého mladíka nic bránit. A to se podle všeho chystá udělat Juventus.

Schickův raketový vzestup v číslech! Od debutu za Spartu až po góly v Serii A
Video se připravuje ...

Krch o Schickovi: Může hrát v TOP klubu, má na fotbal skvělou povahu
Video se připravuje ...

Nedvěd o Schickovi: Připomíná mi Ibrahimoviče
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud