20. srpna 2017 • 20:07

Změna u Schicka! Měl by posílit AS Řím, Inter nevyjde kvůli penězům

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle italských médií má útočník Patrik Schick momentálně nejblíže do AS Řím. Poté, co nevyšel jeho přestup ze Sampdorie Janov do Juventusu, usiloval o českého fotbalistu Inter Milán. Jenže Nerazzurri udrželi chorvatskou ofenzivní oporu Ivana Perišiče a Schicka nemohou koupit, protože by nesplnili pravidla finanční fair play, tvrdí Gazzetta dello Sport.



Sampdoria údajně souhlasila s tím, že by z Interu přišel italský reprezentant brazilského původu Éder, což by transakci umožnilo. O Édera však nechce přijít kouč Luciano Spalletti.


"Schick je hráč, který se nám líbí. Kdybychom zájem popírali, byla by to lež. Pracovali jsme na tom rok. Ale jsou tu finanční aspekty, což znamená, že se to nevyvíjí dobře," uvedl dnes sportovní ředitel Interu Piero Ausilio.

O tom, že by Schick mohl odejít do AS Řím, mluvil v pátek šéf Sampdorie Massimo Ferrero. "Chtějí ho, Patrikovi by se líbilo hrát v Římě," uvedl.

Podle sportovního ředitele italského klubu Carla Ostiho to ale zase tak jednoduché nebude. „Schick odejde jen, když přijde nabídka, která nepůjde odmítnout, a my najdeme náhradu,“ řekl.

Schick by měl stát přibližně 30 milionů eur (781 milionů korun), což by z něj udělalo druhého nejdražšího českého fotbalistu všech dob po Pavlu Nedvědovi.

Vedení AS původně usilovalo o alžírskou hvězdu Rijáda Mahrize z Leicesteru, který však odmítl hráče pustit za 35 milionů eur a italský klub odmítl přihazovat.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Schickův raketový vzestup v číslech! Od debutu za Spartu až po góly v Serii A
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud