23. června 2017 • 19:04

Gólman Drobný pokračuje v Brémách. Je vzorem pro mladé, řekl kouč

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový brankář Jaroslav Drobný bude nadále hráčem bundesligových Brém. Vedení klubu dnes oznámilo, že se sedmatřicetiletým gólmanem prodloužilo smlouvu o další sezonu.



"Cítím se fit a stále mám chuť do fotbalu. Werder Brémy je velká rodina, kde se cítím velmi dobře. Na jaře jsme udělali velký pokrok a jsem rád, že tento mladý tým mohu nadále podporovat," řekl Drobný pro klubové stránky.

Rodák z Počátků přišel do Brém před rokem z Hamburku. Předtím působil v Hertě Berlín, Bochumi, Ipswichi, Haagu, Fulhamu, Panioniosu Atény a profesionální kariéru odstartoval v Českých Budějovicích.

Za Brémy v uplynulé sezoně odchytal deset zápasů, jinak plnil svědomitě roli dvojky, což se vedení klubu zalíbilo. "Jaro ukázal, že je na hřišti i mimo něj se svými zkušenostmi velmi důležitým faktorem v týmu. Proto jsme rádi, že se na něj můžeme spolehnout i v nadcházející sezoně," řekl sportovní manažer týmu Frank Baumann.

"Je silnou podporou pro tým, ať už je to na hřišti, na lavičce nebo v kabině. Je vzorem pro mladé hráče," dodal trenér Alexander Nouri.

Drobný by se navíc v Brémách mohl potkat s dalším českým brankářem Jiřím Pavlenkou, o jehož přestup ze Slavie Werder usiluje. Zkušený veterán by svému kolegovi z národního týmu mohl usnadnit aklimatizaci.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud