Jakub Konečný
22. května 2013 • 19:14

Necid zůstává v CSKA Moskva. Prodloužil smlouvu do léta 2015

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Zůstává! Útočník Tomáš Necid po dlouhých měsících licitací podepsal s CSKA Moskva novou smlouvu, která platí do 30. června 2015. „Nový kontrakt zaručuje Tomášovi lepší podmínky než ten dosavadní,“ prozradil hráčův agent Jiří Müller pro iSport.cz.



Vinou dvojí operace kolena odehrál poslední soutěžní zápas za CSKA Moskva před 14 měsíci, nicméně klub s armádní minulostí svému snajprovi i nadále věří. Důkazem budiž nová a vylepšená smlouva, kterou třiadvacetiletý Tomáš Necid dnes podepsal do 30. června 2015.

Tomáš NecidFoto Michal Beránek (Sport)
„Vedení CSKA tím dalo najevo, že s Tomášem nadále počítá a je pro něj důležitý hráč,“ tvrdí Jiří Müller z agentury ESAM, která Necida zastupuje.

Přitom ještě před měsícem považoval za pravděpodobné, že jeho klient v létě z CSKA odejde. Nakonec ale obě strany dospěly ke kompromisu.

„Jednání trvala půl roku, v Moskvě jsem kvůli tomu byl snad desetkrát. Ale nakonec jsme se domluvili na podmínkách, se kterými jsme spokojeni,“ naznačuje Müller, že nový Necidův kontrakt je lukrativnější než ten dosavadní.

Podle informací iSport.cz je v něm navíc zakotvena výstupní klauzule ve výši 5 milionů eur (130 milionů korun), za něž musí CSKA v případě zájmu vysokého útočníka uvolnit.

Český útočník Tomáš Necid se svou manželkou.
Český útočník Tomáš Necid se svou manželkou.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud