16. července 2013 • 16:03

Tomáš Necid mění dres, míří na hostování do PAOK Soluň

Autor: mim, iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český reprezentační útočník Tomáš Necid opouští ruskou ligu a v nadcházející sezoně bude s největší pravděpodobností hostovat v PAOK Soluň. Z moskevského CSKA ho chce řecký klub získat na roční hostování, hráč ještě musí podstoupit lékařskou prohlídku.



"PAOK FC je blízko dohody o hostování s českým útočníkem Tomášem Necidem z CSKA Moskva," oznámil PAOK v prohlášení na klubovém facebookovém účtu.

"Hráčův příchod bude potvrzen po dokončení lékařské prohlídky," dodala zpráva. Zájem o Necida mají vedle Soluně údajně i další řecký celek Olympiakos Pireus, nizozemské Twente Enschede a Rennes z francouzské nejvyšší soutěže.

"Jde o to, aby Tomáš po zranění pravidelně hrál a měl velké vytížení. Protože CSKA hraje na jediného útočníka a v týmu je velká konkurence, mohl by to mít v tomto ohledu složitější. Proto jsou ve hře možnosti hostování v jiném klubu," uvedl pro ČTK Müller.

Necid má se Soluní zkušenosti, v únoru 2011 v úvodním utkání osmifinále Evropské ligy zajistil na hřišti Soluně pro moskevský celek výhru 1:0. Z postupu se po odvetném zápase a remíze 1:1 radovalo CSKA.

Za měsíc čtyřiadvacetiletý v CSKA působí od roku 2009, kam v roce 2009 odešel ze Slavie za více než sto milionů korun. V pětasedmdesáti ligových zápasech vstřelil v červeno-modrém dresu devatenáct gólů.

Letos v květnu Necid prodloužil smlouvu do roku 2015, angažmá v řeckém celku mu poskytne příležitost rozehrát se po dlouhé době, během které chyběl kvůli zranění kolene.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud