22. prosince 2013 • 17:13

Baroš vydržel na hřišti jen tři minuty. Zranil se a chybět může měsíce

Autor: pj, kap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě před několika dny uvažoval o návratu do reprezentace, teď se Milan Baroš vzpamatovává z těžkého zranění. Český útočník si poranil kolenní vazy po pouhých třech minutách strávených na hřišti v ligovém utkání s Genclerbirligi (2:3). V pondělí podstoupí v Praze důkladné vyšetření.



Milan Baroš naskočil do zápasu o poločase. Jeho tým Antalyaspor v tu chvíli prohrával 0:2 a exostravský forvard měl za úkol probudit ofenzivu tureckého klubu.

Než se ale stačil na hrací ploše vůbec rozkoukat, s bolestmi už ležel na trávníku a držel se za koleno. S lékařem usoudili, že střídání je nezbytné. Baroš tak vydržel na hřišti pouhé tři minuty.

"U Milana je podezření na poranění kolenních vazů. V pondělí v Praze podstoupí důkladné vyšetření," řekl hráčův agent Pavel Paska pro iSport.cz.

Samotný Baroš to podle tureckých zdrojů vidí černě. Mohlo by se tedy jednat o vážnější poškození kolene, které ho může vyřadit ze hry až na několik měsíců. 

V Antalyasporu má podepsanou smlouvu do konce sezony.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud