19. července 2014 • 19:55

Vaclíkova vítězná premiéra! O nulu přišel až pět minut před koncem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český brankář Tomáš Vaclík zažil vítěznou premiéru ve švýcarské fotbalové lize. V prvním kole soutěže přišel gólman Basileje na hřišti Aarau o čisté konto až pět minut před koncem, obhájce titulu ale i tak zvítězil 2:1.



Basilej, v jejíž základní sestavě nastoupil i stoper Marek Suchý, se dostala do dvoubrankového vedení už v prvním poločase, kdy se trefili Breel Embolo a Naser Aliji.

Vaclíka, který do Švýcarska přestoupil v květnu ze Sparty údajně za přibližně 80 milionů korun, překonal v závěru střídající Alain Schultz.

V úvodní den nového ročníku zasáhl do hry i obránce Jan Lecjaks, který přihrávkou zařídil první gól bernských Young Boys v sezoně. Jeho tým tak ve 25. minutě vyrovnal duel se St. Gallenem na 1:1. Bern musel skóre dotahovat ještě jednou a na konečných 2:2 srovnal v poslední minutě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud