18. července 2016 • 21:05

Kadlec nabírá v Dánsku formu. Skóroval podruhé během tří utkání

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník ve službách dánského Midtjyllandu Václav Kadlec se dostává do formy. V posledních třech zápasech si připsal dva vstřelené góly a jednu asistenci. Naposledy se mezi střelce zapsal v pondělním ligovém utkání proti Randers, když v prvním poločase zařídil vyrovnávací branku.



Před několika dny projevila o Václava Kadlece zájem pražská Sparta. Ta to však nyní bude mít s angažováním 24letého útočníka velmi náročné. Její bývalý hráč se totiž dostává do slušné formy a dánský klub se ho asi nebude chtít zbavit.

V posledních třech duelech patřil mezi nejaktivnější hráče Midtjyllandu. Jeho forma slušně nastartovala už v odvetě prvního kola Evropské ligy, když si proti Suduvě vypracoval hned několik slibných příležitostí.

VIDEO: Gól Kadlece proti Horsens

V následujícím přátelském utkání proti ligovému soupeři Horsens se Kadlec převedl gólem, když využil přihrávky za obranu a sólo na brankáře úspěšně zakončil.

Vidět byl i v prvním utkání druhého předkola Evropské ligy proti Vaduzu. Sotva přišel v 72. minutě na hřiště, o minutu později měl na kontě asistenci.

VIDEO: Asistence Kadlece proti Vaduzu

I proto dostal od trenéra Jesseho Thorupa důvěru v prvním ligovém utkání nové sezony proti Randers. A hýřil aktivitou. Do první velké šance jej chybně nepustil pomezní sudí, který nepochopitelně signalizoval ofsajd a ve druhé šanci mu chyběl k zakončení po dlouhém autu do vápna jen kousek.

Vše si vynahradil v 41. minutě, když díky správnému výběru místa doklepl míč do branky soupeře a postaral se o důležité vyrovnání.

Ve druhém poločase vydržel na hřišti český útočník pouze do 62. minuty. Dánský klub však ve čtvrtek čeká důležitá odveta ve druhém předkole Evropské ligy, a jelikož trenér Thorup stáhl i jednu z dalších opor Midtjyllandu Pioneho Sista, dá se předpokládat, že oba hráče šetřil právě na zápas s Vaduzem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud