Stanislav Hrabě
27. ledna 2012 • 12:09

Mourinho si počkal na sudího. Nadával mu a ukázal prostředníček

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyřazení ze Španělského poháru fotbalisté Realu Madrid nerozdýchali. Po remíze s Barcelonou (2:2) nejvíce dováděl trenér José Mourinho. Ten si dokonce v útrobách stadionu počkal na rozhodčí, aby jim mohl pořádně vyčinit…



S informací přišel španělský deník El Mundo, který zároveň zveřejnil fotografii, na níž José Mourinho čeká na parkovišti na rozhodčího.

List pokračuje tvrzením, že kontroverzní kouč poslal směrem k sudímu několik vulgárních nadávek i zdvižený prostředníček.

„Výborně, umělče. Jak se vám líbí být ku*va mezi profesionály?“ vmetl mu údajně do tváře. Pokud se najdou důkazy, čeká Mourinha disciplinární řízení.

Jeho svěřenci si štiplavé poznámky neodpustili už na hřišti. Například brankář Iker Casillas na hlavního arbitra křičel, že „teď může jít s Barcelonou postup oslavit“.

Co Madridské takhle nadzdvihlo? Dvě neodpískané penalty, neuznaný gól Sergia Ramose, vyloučení stejného hráče v konci zápasu, kdy Real dotáhl dvoubrankový náskok domácích a další trefou by překlopil oslavy postupu na svou stranu. To byly nejzávažnější výtky, které padaly na hlavu arbitra utkání.

Trenér José Mourinho, jehož neustálé neúspěchy proti největšímu rivalovi už psychicky notně deptají, byl na tiskové konferenci hodně hlasitý.

„Hráči v kabině říkají, že tady není možné vyhrát. Proč si to hráči myslí? Musíte se zeptat jich. Já to neřekl,“ připomenul předchozí souboje v Barceloně, v nichž se Real rovněž cítil poškozený.

„Zasloužili jsme si mnohem víc, ale to nelze,“ naznačil bezmocnost kapitán týmu, brankář Iker Casillas. Mluvil za celé mužstvo.

Nespokojená grimasa kouče Realu Madrid José Mourinha
Nespokojená grimasa kouče Realu Madrid José Mourinha

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud