29. prosince 2015 • 15:29

Neymara chtějí City i Real! Nevím, co bude, život je dlouhý, mlží hráč

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to venku. Brazilec Neymar nevyloučil svůj odchod z Barcelony. Když se vrátil po Vánocích do Barcelony, hned na letišti vybalil na novináře, že o něj má zájem Manchester City. „Nevím, jak to bude. Život je dlouhý,“ naznačil hráč, který má v Barceloně smlouvu do léta 2018 a nyní jedná o jejím prodloužení. Neymara by rád získal i Real Madrid, to už by byla pro Barcu pořádná rána.



Třiadvacetiletá hvězda si angažmá v Barceloně užívá, sbírá trofeje, bere královský plat. Jenže do budoucna by se podle všeho Neymar klidně nebránil změně fotbalové adresy, ve hře by mohlo být stěhování do Premier League. Tam by ho rádi získali pracháči z Manchesteru City, potvrdil to sám hráč na letišti El Prat po návratu z vánoční dovolené. „Ano, je to tak,“ komentoval zájem z Anglie.

Zároveň čelil dotazu, zda zůstane věrný Barceloně. Tam ale zůstal tajemný. „Nevím, život je dlouhý,“ neodhalil, jak by měla budoucnost vypadat. Možná mají tato vyjádření jen povzbudit šéfy Barcelony k větší aktivitě při jednáních o novém kontraktu. Ten současný vyprší hráči v létě 2018.

Podle listu Sport je ale ve hře ještě jedna varianta. Zájem o Brazilce má totiž i Real Madrid, kde se údajně zamiloval do Neymara prezident klubu Florentino Perez. List tvrdí, že doslova posedlý myšlenkou, že by hráče získal. Stále se prý snaží domluvit si schůzku s otcem brazilské hvězdy.

Zatím je ale každopádně Neymar hráčem Barcelony a odpověď, jak to bude dál, nabídnou až další týdny a měsíce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud