30. března 2016 • 18:21

Nevilla odvolali ve Valencii. Vydržel čtyři měsíce, krizi nezahnal

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

U fotbalistů Valencie skončil po necelých čtyřech měsících trenér Gary Neville. Zástupci španělského klubu ho dnes s okamžitou platností odvolali a do konce sezony pověřili vedením mužstva dosavadního asistenta Paka Ayestarána.



Jednačtyřicetiletý bývalý obránce Manchesteru United Neville vedl ve španělské lize Valencii v 16 zápasech, dalších 12 klub pod jeho taktovkou sehrál v jiných soutěžích. V lize jeho svěřenci vyhráli tři utkání a v pěti remizovali, celkem se během svého angažmá radoval z vítězství desetkrát.

"Po pečlivém uvážení se klub rozhodl udělat změnu v nejlepším zájmu Valencie," uvedli zástupci klubu v oficiálním prohlášení.

Neville převzal klub na začátku prosince, nedokázal ho ale dostat z krize. Valencii patří v tabulce španělské ligy 14. místo, od sestupové zóny klub dělí osm kol před koncem sezony šest bodů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud