28. listopadu 2016 • 13:04

Černý v Ajaxu zaujal. Pozorně ho sleduje Barcelona, píší ve Španělsku

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Taková zpráva se v souvislosti s českými fotbalisty neobjevuje každý den! Katalánský deník El Mundo Deportivo přinesl o víkendu zprávu, že slavná Barcelona podle španělských expertů, kteří mají ke klubu blízko, sleduje Václava Černého z Ajaxu Amsterdam. Případný přestup ještě není na pořadu dne, ale český mladík skauty zaujal.



Hlavním cílem Barcelony v Ajaxu je v tuto chvíli záložník Donny van de Beek. Devatenáctiletý fotbalista vyniká přehledem, navíc umí dát finální přihrávku. Katalánský klub v něm podle El Munda vidí nástupce Sergia Busquetse.

Barcelonu ovšem zajímají také další tři talentovaní borci z amsterdamského celku. „Barcelona pozorně sleduje Jairo Riedewalda, Riechedly Bazoera a Václava Černého,“ píše katalánský deník. Hlavně poslední jméno je pro české fanoušky hodně zajímavé.

Český ofenzivní záložník už zaujal svými výkony mnoho evropských klubů. V této sezoně sice v úvodu šance v áčku Ajaxu nedostával, ale v posledních týdnech si své konto minut na hřišti pomalu rozšiřuje. Proti Panathinaikosu v Evropské lize odehrál dokonce celé utkání. Například zrovna na tento zápas se skauti Barcelony vypravili.

Spojení s Barcelonou je každopádně pro Černého velkou poctou. Dokazuje to, že má český fotbal v devatenáctiletém mladíkovi budoucnost. Teď se jen nezastavit a třeba jednou vyjde i ten přestup. Představa, jak Černý přihrává do šance Messimu či Suárezovi , je totiž pořádně lákavá.

Sledujte přestupové spekulace ONLINE>>>

Václav Černý se objevil v základní sestavě Ajaxu Amsterdam při utkání s Panathinaikosem Atény
Václav Černý se objevil v základní sestavě Ajaxu Amsterdam při utkání s Panathinaikosem Atény

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud