16. ledna 2017 • 04:10

Vlastní gól i hrubka Benzemy! Jak Real přišel o sérii bez prohry

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nic netrvá věčně. V neděli se o tom přesvědčili fotbalisté Realu Madrid. V ligovém utkání proti Seville padli 1:2 a skončila tak jejich série bez porážky, která trvala 40 zápasů v řadě. Real přitom ve vyhroceném utkání vedl po trefě Cristiana Ronalda, ale domácí předvedli strhující závěr a i díky vlastní brance kapitána hostů Sergia Ramose vyválčili nakonec všechny tři body pro sebe.



Ronaldova penalta a incident

Prvním důležitým okamžikem utkání byl v 67. minutě zákrok brankáře Sergia Rica na obránce Carvajala, po kterém sudí nařídil pokutový kop ve prospěch Realu. Postavil se k němu Cristiano Ronaldo, ale ještě předtím se na hřišti strhly menší potyčky.

Sevilla - Real Madrid: Penalta! Carvajal vletěl do pokutového území a Rico jej poslal k zemi
Video se připravuje ...

Domácí s penaltou nesouhlasili a protestovali. Záložník Vitolo dokonce schválně rozryl značku, ze které se pokutový kop rozehrává. To Ronalda naštvalo a hodil po něm míč. Po chvilce se rozbroje uklidnily a portugalský fotbalista přesnou střelou otevřel skóre zápasu.

Sevilla - Real Madrid: Gól! Ronaldo nejprve hodil míč po protihráči, pak se z penalty nemýlil
Video se připravuje ...

Vlastní gól Ramose

Radost madridských fanoušků vydržela pouze do 85. minuty. Po centru Sarabii ze standardní situace do pokutového území si míč nešťastně srazil do vlastní branky kapitán Realu Sergio Ramos.

Sevilla - Real Madrid: Vlastní gól! Sarabiův centr z přímého kopu nešťastně poslal do brány kapitán Ramos
Video se připravuje ...

Zatímco ve čtvrtek ve Španělském poháru proti stejnému soupeři (3:3) to byl on, kdo svým spoluhráčům proměněnou penaltou vykřesal naději na vyrovnání, v nedělním ligovém duelu se stal hlavním smolařem.

Chyba Benzemy, gól a konec série

Ve druhé minutě nastaveného času však přišel pro Zidanovu squadru druhý šok. Karim Benzema trestuhodně ztratil míč na polovině hřiště a lednová posila Sevilly Stevan Jovetič parádním obstřelem otočil stav zápasu ve prospěch domácích.

Sevilla - Real Madrid: Gól! Navas si na dělovku Jovetiče sáhl, gólu ale nezabránil
Video se připravuje ...

Ti vítězný výsledek udrželi a Real tak prohrál poprvé po 40 soutěžních zápasech. „85 minut jsme se soustředili, ale následných pět minut zhatilo všechno,“ uvedl po utkání francouzský kouč Realu.

„Tento zápas si ještě detailně rozebereme.  Zápas se mi líbil, byl jsem dokonce i spokojený, ale to rozhodně nemohu říct o našich dvou chybách, které jsme provedli při inkasovaných gólech,“ dodal Zidane.

TOP góly 18. kola La Ligy: Suárez zakončil krásnou akci, Jovetič srazil Real
Video se připravuje ...

Cristiano Ronaldo jakoby nechápal, co se dělo v závěru duelu v Seville
Cristiano Ronaldo jakoby nechápal, co se dělo v závěru duelu v Seville

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud